Var god vänta...

MICROSOFT VS Prem w/MSDN Retail

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Microsoft Licenser / MICROSOFT VS Prem w/MSDN Retail
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
MICROSOFT VS Prem w/MSDN Retail 2010/EN DVD Win (9GD-00001)

MICROSOFT VS Prem w/MSDN Retail
2010/EN DVD Win

Artikelnr:
9GD-00001
EAN:
885370036817
Beskrivning

Microsoft Visual Studio 2010 Premium består av en komplett uppsättning verktyg för att underlätta för enskilda och grupper att ta fram skalbara program med hög kvalitet. Det har ingen betydelse om du skriver kod, bygger databaser, testar eller felsöker, för du kan öka din produktivitet genom att använda kraftfulla verktyg som anpassar sig till ditt sätt att arbeta.

Automatiska UI-tester
Med kodade UI-tester kan du automatiskt testa gränssnitten i webb- och Windows-baserade program. Dessa regressionstester säkerställer att efterföljande kodändringar inte ändrar avsnitt som redan fungerar.

Identifiera testpåverkan av kodförändringar
Kodtäckningsverktygen i Visual Studio 2010 Premium ger dig de verktyg du behöver för att kunna testa hela koden. Med påverkansanalysen får du en lista med tester som du rekommenderas att göra efter en kodförändring. Detta leder till en mer precis verifiering av koden och att antalet tester som behöver göras reduceras.

Förenkla databasutvecklingen
Använd samma livscykelverktyg för databasutvecklingen som för programkoden. Du kan exempelvis använda offline-utveckling av databasscheman, använda källkodskontroll för att genomdriva versionskontrollerad databasschemainformation och använda Agile eller andra systemutvecklingsmetoder.

Upptäck vanliga kodningsfel
Kodanalysverktyget i Visual Studio 2010 Premium hjälper dig undvika vanliga kodningsfel innan de kommer in i den färdiga produkten. Du använder code metrics för att analysera kodens komplexitet, se till att den inte är för komplex och att den är hanterbar.

Skapa realistiska testdata
Ibland vill du på grund av sekretesskäl eller andra orsaker inte använda verkliga data under utvecklingstiden. I Visual Studio 2010 Premium kan du skapa testdata, relaterade till verkliga produktionsdata, för att fylla i en testdatabas som är anpassad till databasschemat.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.