Var god vänta...

Makeblock mDrawbot kit med laser,

Förstasidan / Hem & Hushåll / Hobby & Fritid / Makeblock mDrawbot kit med laser,
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
Makeblock mDrawbot kit med laser, fyra-i-en ritrobot, blå (90082)

Makeblock mDrawbot kit med laser,
fyra-i-en ritrobot, blå

Artikelnr:
90082
  • Typ RC Toys
Beskrivning

Makeblock mDrawbot kit med laser, fyra-i-en ritrobot, blå

mDrawBot är världens mest fullutrustade fyra-i-ett ritrobot. Det kan monteras i 4 olika konfigurationer: mScara, mSpider, mEggBot och mCar.

Lasermodulen går endast att använda i konfigurationen mScara.

Detta kit består av över 60 komponenter från Makeblock, däribland stålbalkar , konsoler, motorer, etc. Det kommer också med en specialdesignad programvara som heter mDraw för att kontrollera dessa robotar.

mDraw är programvaran som är speciellt utformad för mDrawBot. När du har installerat Draw programvaran kan du importera bilder som du vill att din robot ska rita. Det är fullt kompatibel med de fyra konfigurationerna av mDrawBot samt både servoläge och laserläge i Makeblock XY Plotter V2.0

 

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.