Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

LOGITECH G403 Prodigy Wired Gaming

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Tangentbord & Möss / LOGITECH G403 Prodigy Wired Gaming
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
LOGITECH G403 Prodigy Wired Gaming Mouse Mus Svart (910-004825)

LOGITECH G403 Prodigy Wired Gaming
Mouse Mus Svart

Artikelnr:
910-004825
EAN:
5099206065536
Expertrecensioner: 51 recensioner
  • Typ Mus
  • Teckenlayout -
  • Trådlös Nej
  • Antal/Paket 1
Beskrivning

ÖVERLÄGSEN KOMFORT
Gummigrepp
G403 Prodigy har gummigrepp på vänster och höger sida för extra bra kontroll och är utformad för att passa din hand perfekt för långvarig komfort när du spelar. Med låg vikt och ergonomisk design ger G403 överlägsen komfort, kvalitet och hållbarhet.

PRESTANDA FÖR DATORSPEL
Upp till 8x snabbare
Med G403 Prodigy blir både spelet och du ännu bättre. Prodigy är byggd för snabbt spel, precision och uthållighet. Med 1 ms responstid är G403 upp till åtta gånger snabbare än en standardmus, vilket innebär att när du flyttar eller klickar med musen är responstiden nästan ögonblicklig.

PRECISION PÅ EN HELT NY NIVÅ
Sikta med säkerhet
Öka din precision som aldrig förr. G403 Prodigy har världens mest avancerade spelmussensor som används av e-sportproffs världen över. Den är enormt exakt och konsekvent, vilket gör att du kan förlita dig på snabbare responstid och mer exakt sikte.

VIKTANPASSAD FÖR DIN SPELSTIL
10 g löstagbar vikt
Med en låg vikt och en medföljande 10 g tilläggsvikt har du möjlighet att anpassa din mus efter din spelstil.

PROGRAMMERBAR RGB-BELYSNING
Välj mellan 16,8 miljoner färger
Logitech-spelmusen G403 Prodigy kan användas direkt eller konfigureras med Logitech Gaming Software enligt dina önskemål. Välj från en palett av upp till 16,8 miljoner färger och olika ljusstyrkenivåer för att matcha ditt favoritlag, din personliga stil, system eller miljö.

AVANCERAD KNAPPFJÄDRING
Exakta och rena klick
Den avancerade knappfjädringen använder metallfjädrar som gör de vänstra och högra musknapparna klickvänliga, så att du inte behöver trycka lika hårt. Exceptionell klickkänsla, respons och konsekvens.

INBYGGT MINNE
Spara dina inställningar
Med inbyggt minne kan du använda dina inställningar var du än befinner dig. Spara dina inställningar i musens minne och använd dem på valfri PC utan behov av ytterligare programvara eller inloggning för att använda dem.

SEX PROGRAMMERBARA KNAPPAR
Smidiga kontroller
Spelmusen Logitech G403 Prodigy kan användas med förinställd konfiguration eller kan konfigureras helt för att stämma exakt med dina önskemål. Avancerade användare kan konfigurera de sex knapparna för att förenkla spelåtgärder och snabbare utföra komplexa uppgifter.

PROGRAMMERBARA DPI-INSTÄLLNINGAR
Anpassa efter dina behov
Med den smidiga dpi-växlingen kan du programmera och växla mellan upp till fem känslighetsinställningar – från millimeterprecision (200 dpi) för krypskytte till blixtsnabba manövrar (upp till 12 000 dpi) för snabba vändningar på 180 grader.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.