Var god vänta...

LILLIPUT 7" WIDE TFT BLACK

Förstasidan / Foto & Video / Kameratillbehör / LILLIPUT 7" WIDE TFT BLACK
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
LILLIPUT 7" WIDE TFT BLACK BATTERY POWERED (668GL-70NP)

LILLIPUT 7" WIDE TFT BLACK
BATTERY POWERED

Artikelnr:
668GL-70NP
  • Typ Andra tilbehehør
Beskrivning

LILLIPUT 668GL-70NP/H/Y 7" LED monitor, 800x480, 16:9, HDMI/YPbPr/Komponent video input, batteridriven, 1/4" BSW thread, shoe mount, svart

Lilliputs 668 är en 7" 16:9 LED fältmonitor med inbyggt battery, HDMI och Komponent video och solskydd. Optimerad för professionella videoapplikationer. Ibland när du filmar med din DSLR behöver du ibland en större monitor en den lilla som finns på kameran. Denna 7" monitor ger filmaren en större view-finder samt ett bildförhållande på 16:6. Kameror, linser, tripods och lampor är alla dyra komponenter, det behöver dock inte din fältmonitor vara. Lilliput är världskända för att tillverka hållbara och kvalitativa monitorer till en låg kostnad i jämförelse med sina konkurenter. Då majoriteten av DSLR kameror på marknaden stöder HDMI output, är det högst sannoligt att din kamera är kompatibel med denna monitor. Denna monitor inkluderar tillbehör som shoe-mount adapter, solskydd, HDMI kabel och fjärrkontroll vilket redan där besparar dig pengar i tillbehör enbart.

  • Skärmstorlek: 7"
  • Bildförhållande: 16:9
  • Uppllösning: 800x480
  • Betraktningsvinkel: 140° x, 120° y
  • Bildkontrastförhållande: 500:1
  • Video input: HDMI/YPbPr/Komponent video
  • Strömförsörjning: Inbyggt 2200mAh batteri
  • Fästanordning: 1/4" BSW thread, shoe mount

Mått(BxDxH): 188x33x1250mm
Vikt: 500g

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.