Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

LEXMARK MARKNET 7002E EXT PRINT

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / LEXMARK MARKNET 7002E EXT PRINT
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
LEXMARK MARKNET 7002E EXT PRINT SERVER F/ ETHERNET 1 PARALLELL NS (14T0240)

LEXMARK MARKNET 7002E EXT PRINT
SERVER F/ ETHERNET 1 PARALLELL NS

Artikelnr:
14T0240
EAN:
734646069564
  • Produkt Tillbehör
Beskrivning

Skrivarsupport
MarkNet N7002e-skrivarservern erbjuder nätverksutskrift för laser, bläckstråle och punktmatrisprodukter.

Säkerhet för nätverkskommunikation
SSl-protokoll säkrar direktutskrift till enhetens inbyggda webbserver för att skydda inställningar och enhetens statusmeddelanden. SNMPv3 stöder krypterad och autentiserad administrationstrafik som skyddar fjärrinställningar och statusmeddelanden för enheten.IPSec kan användas med både TCP/IPv4 och IPv6-nätverk och erbjuder kryptering och autentisering av kommunikationerna i nätverkslagret.*Den här produkten inkluderar mjukvara som utvecklats av OpenSSL Project för att använda med Open SSL Toolkit.

Arbete med ett utvecklat nätverk
MarkNet N7000-seriens skrivarservrar stöder IPv6, nästa generations TCP/IP. Den här funktionen gör det möjligt för arbetsgrupperna att använda befintliga skrivare med nästa generations nätverksstandarder.MarkNet N7002e erbjuder fördelar för arbetsgrupper genom stöd för juridiska protokoll, såsom TCP/IP (IPv4), IPX/SPX och AppleTalk .

Inbyggd webbserver
Du kan fjärrstyra enhetsinställningarna genom en webbläsare genom att använda den inbyggda webbservern. Med hjälp av HTTPS-support kan administratörer modifiera inställningarna för skrivarservern, övervaka skrivarstatus och uppdatera inställningar för valda Lexmarkskrivare över en säker kanal.

Säker internetutskrift
Med IPP 1.1, MarkNet N7000-seriens skrivarservrar kan användarna skicka krypterade utskriftsjobb över internet.

ThinPrint® Support
Skriv ut över nätverk med begränsad bandbredd med minimal påverkan för svarstid vid användning av Citrix MetaFrame och miljöer för Microsoft Windows Terminal Services Funktionerna omfattar 1) Aktivering och avaktivering av ThinPrint, 2) Ändring av Ip-port för ThinPrint, 3) Ändring av blockstorlek och 4) Kontroll av bandbredd.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.