Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

LENOVO ThinkPad X260 i5-6200U 8G

Förstasidan / Datorer / Datorer / Bärbara Datorer / LENOVO ThinkPad X260 i5-6200U 8G
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
LENOVO ThinkPad X260 i5-6200U 8G 180GB SSD 12.5" W10P (20F6009SMN)

LENOVO ThinkPad X260 i5-6200U 8G
180GB SSD 12.5" W10P

Artikelnr:
20F6009SMN
EAN:
0190793504554
Expertrecensioner: 42 recensioner
 • Skärmstorlek 12,5"
 • Upplösning 1366 x 768 pixels
 • Pekskärm Nej
 • Vikt 1,4Kg
 • Mobilt bredband Nej
 • OS Windows 10 Pro
 • HDD 0GB
 • SSD / Flash 180GB
 • Minne 8GB
 • Processor Intel Core i5-6xxx
 • Modell Lenovo TP X-Series
Beskrivning

Tunn och lätt.
X260 är fantastiskt lätt att ta med sig, tack vare vikt och mått på mindre än 1,4 kg och endast 20,3 mm. Detta utan att du behöver gå miste om någonting med avseende på portar, anslutningar och hållbarhet.

Prisbelönt tangentbord
Det legendariska, ergonomiska och spillsäkra ThinkPad-tangentbordet i helstorlek är känt för sin kompletta uppsättning tangenter, sin utmärkta känsla och för sin TrackPoint®-pekenhet. Det är dessutom optimerat för Windows 10 (och senare) med praktiska multimediatangenter. LED-statuslampor för kameran, högtalaren, mikrofonen, Fn-lås och skiftlås gör det lätt och bekvämt att arbeta när det är mörkt.

Intel® vPro-teknik
Gör hanteringsfunktioner i storföretagsklass ännu mer bekväma och kostnadsbesparande. Hantera, skydda, reparera eller hitta dina utspridda bärbara datorer oavsett var du befinner dig.

HD-skärm med IPS-teknik (tillval)
LCD-skärm med IPS (In-Plane Switching) och hög ljusstyrka. IPS-tekniken ger livfulla färger och nästan 180 graders betraktningsvinkel.

Power Bridge-teknik
Power Bridge kombinerar ett internt batteri med ett externt batteri som kan bytas under drift för flexibilitet och maximal batteritid. Byt batteri utan att stänga av datorn och använd ett extra resebatteri för att förlänga den användbara tiden mellan laddningar till 21 timmar.

Extra portar
X260 är utrustad med en extra HDMI-port som gör det enkelt att ansluta en extern skärm för presentationer. Tillsammans med en extra USB-port innebär det att anslutningar och informationsdelning aldrig har varit enklare.

Testad mot militära specifikationer
Tester mot militära specifikationer validerar tåligheten, hållbarheten och kvaliteten hos denna bärbara dator. Elva parametrar testas: högt tryck, fuktighet, vibrationer, hög temperatur, snabba temperaturförändringar, lågt tryck (4 500 m), låg temperatur, solstrålning, svamp, saltdimma och damm.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.