Var god vänta...

LENOVO ThinkCentre S510 TWR i7-6700

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / LENOVO ThinkCentre S510 TWR i7-6700
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
LENOVO ThinkCentre S510 TWR i7-6700 (ND) (10KW004NMT)

LENOVO ThinkCentre S510 TWR i7-6700
(ND)

Artikelnr:
10KW004NMT
EAN:
0190576310853
  • Form Factor Tower
  • Processor Intel Core i7-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 0GB
  • SSD / Flash 192GB
  • Minne 8GB
  • OS Windows 10 Pro
  • Modell Lenovo TC S510
Beskrivning

Upp till sjätte generationens Intel® Core™ i-processor
Den senaste sjätte generationens Intel® Core™ I-processor är 11 % snabbare än den tidigare generationens processor, och med SSD-teknik och DDR4-minne blir du extremt produktiv.

Upp till Windows 10 Pro
Windows 10 Pro är utformat för att ge dig och din verksamhet mer kraft. Du kan få mer gjort på ett säkert sätt med flera olika enheter, i olika samarbeten och var och när som helst. Det passar de flesta budgetar och är dessutom mycket lätt att använda, så att du kan få mer gjort redan från början.

Förbättrad säkerhet
En mängd säkerhetsfunktioner ökar din trygghet, bland annat Smart USB-skydd som begränsar portåtkomsten samtidigt som det fortfarande går att använda tangentbord och mus.

Kvalitet du kan lita på
S510 har genomgått över 200 tillförlitlighetstester, bland annat stöt-, fall- och vibrationstester, vilket maximerar livslängden både för systemet och för din investering.

Grön och hållbar
S510 har grön Energy Star 6.1-certifiering, GREENGUARD®, WEEE och mycket mer. Grön certifiering innebär lägre strömförbrukning, det vill säga lägre elkostnader för ditt företag.

Snabba trådlösa anslutningar
En avancerad Wi-Fi-design ger dig tillförlitlig och smidig internetanslutning utan en massa störande sladdar. Dessutom finns det två USB 3.0-portar på framsidan så att du lätt kan ansluta kringutrustning eller överföra data.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.