Var god vänta...

IWALK Externt batteri för iPhone

Förstasidan / Telefoni & Navigation / Mobiltelefontillbehör / IWALK Externt batteri för iPhone
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
IWALK Externt batteri för iPhone 5/5c/5s, 5V 1A, 5200mAh, MFi, vit (DBL5200I.WH)

IWALK Externt batteri för iPhone
5/5c/5s, 5V 1A, 5200mAh, MFi, vit

Artikelnr:
DBL5200I.WH
  • Typ Batterier
Beskrivning

iWalk Link 5200i5, externt batteri för Apple iPhone 5/5C/5S, Lightninkontakt, USB Typ A ho, Micro B ho, 5200mAh Lithium-Ion batteri, MFi , vit

Snyggt och praktiskt externt batteri till iPhone 5/5c/5s. Ansluts direkt till Lightning kontakten och levererar upp till 20 timmars extra taltid. Du får dessutom med en extra USB Typ A till Micro B-kabel för att kunna ladda en Android/Windows enhet via USB Typ A kontakten på ena sidan av batteriet, detta är även möjligt att göras samtidigt som du redan laddar en Apple enhet via Lightning-kontakten.

• Lithium-Ion batteri på 5200 mAh.
• Ingång: Micro-B ho, USB Typ A ho.
• Utgång: Lightning, USB Typ A ha.

iPhonen på bilden ingår ej, endast för illustration.

2xUSB Typ A - Micro B-kabel (laddning av enhet samt en extra för laddning av Android/Windows-enheter), bärpåse och användarmanual ingår i förpackningen.

Mått(BxDxH): 75x49x51mm.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.