Var god vänta...

INTEL SSD DC P3608 SERIES

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Hårddiskar & SSD / SSD / INTEL SSD DC P3608 SERIES
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
INTEL SSD DC P3608 SERIES 1.6TB 20NM 1/2HEIGHT PCIE3.0 MLC SINGLEPACK (SSDPECME016T401)

INTEL SSD DC P3608 SERIES
1.6TB 20NM 1/2HEIGHT PCIE3.0 MLC SINGLEPACK

Artikelnr:
SSDPECME016T401
EAN:
675901342452
Expertrecensioner: 7 recensioner
  • Kapacitet 1,6TB
  • Read Speed 5GB/s
  • Write Speed 2,3GB/s
  • Gränssnitt PCI Express 3.0
  • Formfaktor PCI-E
Beskrivning

Förbättrat dataskydd vid strömförlust
Intels förbättrade Power Loss Data Protection minimerar data i tillfälliga buffertar och förbereder SSD-disken på oväntade strömavbrott. En inbyggd kapacitans ser till att SSD-programvaran får tillräckligt med ström så att data kan flyttas från överföringsbufferten och andra tillfälliga buffertar till NAND. På så sätt skyddas både systemet och användardata.

Hårdvarukryptering
Maskinvarukryptering är datakryptering på disknivå. Det garanterar att data som lagrats på disken är säkrade från obehörigt intrång.

High Endurance Technology (HET)
High Endurance Technology (HET) i SSD-diskar ger disken längre livslängd tack vare förbättrat kiselbaserat Intel® NAND-flashminne och teknik för SSD-systemhantering. Varaktigheten styrs av mängden data som kan skrivas till en SSD-disk under dess livstid.

Temperatur övervakning och loggning
Vid temperaturövervakning och -registrering används en inbyggd värmesensor som övervakar och registrerar luftflödet och enhetens innertemperatur. För att visa de registrerade värdena använder du kommandot SMART.

Heltäckande dataskydd
Heltäckande skydd innebär att dina data är skyddade från datorn till SSD och tillbaka.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.