Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

INTEL Server Board S2600GZ4

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Komponenttillbehör / INTEL Server Board S2600GZ4
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
INTEL Server Board S2600GZ4 (S2600GZ4)

INTEL Server Board S2600GZ4

Artikelnr:
S2600GZ4
EAN:
5032037034289
  • Typ Mainboard Accessories
Beskrivning

Integrerad grafik möjliggör otrolig visuell kvalitet, snabbare grafikprestanda och flexibla visningsmöjligheter utan att det behövs ett separat grafikkort.

Advanced Encryption Standard New Instructions (AES-NI) är en uppsättning instruktioner som ger snabb och säker kryptering och dekryptering av data. AES-NI är värdefulla för en mängd kryptografiska program, till exempel: program som utför masskryptering/-dekryptering, autentisering, slumpvis numrering och autentiserad kryptering.

Intel® Intelligent Power Node Manager är en plattformsteknik som framtvingar energi- och värmebaserade policyer för plattformen. Den gör att ett datacenters energiförbrukning och temperatur kan regleras genom ett externt gränssnitt som har kontakt med administrationsprogram som kan fastställa plattformspolicyer. Det möjliggör även specifika användningsmodeller för datacenters energihantering, till exempel energibegränsning.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.