Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

INTEL Server Board S2600COE CO

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Komponenttillbehör / INTEL Server Board S2600COE CO
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
INTEL Server Board S2600COE CO (DBS2600COE)

INTEL Server Board S2600COE CO

Artikelnr:
DBS2600COE
EAN:
5032037034722
  • Typ Mainboard Accessories
Beskrivning

Integrerad grafik möjliggör otrolig visuell kvalitet, snabbare grafikprestanda och flexibla visningsmöjligheter utan att det behövs ett separat grafikkort.

Intel® Trusted Execution Technology för säkrare beräkning är en allsidig uppsättning med maskinvarutillägg för Intel® processorer och chipset som förbättrar digitalkontorsplattformen med säkerhetsfunktioner som t.ex. uppmätt start och skyddad körning. Det innebär en miljö där program kan köras inom sitt eget utrymme, skyddade från all annan programvara i systemet.

Advanced Encryption Standard New Instructions (AES-NI) är en uppsättning instruktioner som ger snabb och säker kryptering och dekryptering av data. AES-NI är värdefulla för en mängd kryptografiska program, till exempel: program som utför masskryptering/-dekryptering, autentisering, slumpvis numrering och autentiserad kryptering.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.