Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HTC One M9 16GB Prime

Förstasidan / Telefoni & Navigation / Mobiltelefoner / HTC One M9 16GB Prime
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HTC One M9 16GB Prime Camera Edition gunmetal gray EU (99HAHU024-00)

HTC One M9 16GB Prime
Camera Edition gunmetal gray EU

Artikelnr:
99HAHU024-00
EAN:
4718487687244
Expertrecensioner: 606 recensioner
  • Bluetooth Ja
  • Kamera Ja
  • Skärmstorlek 5"
  • Vikt 158g
  • OS Android 5.x
  • Färg Grå
  • WIFI Ja
  • Operator lock Nej
  • Kapacitet 16GB
Beskrivning

Avancerad OIS, en professionell nivå av RAW Capture, och HTC UltraPixel™ teknologi för dina bästa bilder, i alla situationer.

Få resultat av professionell kvalité med bara ett klick: 13MP huvudkamera parat med en HTC UltraPixel™ fronten mot kameran och laddat med fokus- och redigeringsverktyg.

RAW capture i Pro-lägesinställningen lagrar ett bredare utbud av färg, vitbalans, och detaljer i bilderna än konventionella JPEG-format. Upptäck ny nivå av foto korrigering med RAW capture.

En inbyggd bildstabiliseringslins minskar oskärpa från handrörelser. Tydligare bilder i de flesta situationer, inklusive svagt ljus.

En baksida i borstad metall ch polerad sidospegel kompletterar dual-tone inspirerade utformningen av HTC One M9 Prime Camera Edition. Dess reptåliga safir linsskydd ger förstklassig prestanda och hållbarhet.

För tillfället tillgänglig i tre skarpa färger, alla presenterar polerade dual-tone utseenden: Guld på Guld, Guld på Silver och mörk metall grå.

Med staplade interna komponenter för att upprättålla en kompakt storlek, använder HTC One M9 Prime Camera Edition en fantastisk design för att rymma en 5´´ FHD skärm som lätt passar i din hand.

Byt utseende och känslan på di mobil genom att använda din favorit av personliga bilder med HTC teman. Kontrollera allting från form och storleken av dina ikoner, ringsignaler och även bakgrundsbild på din mobil.

Sense Home är en beteendeupptäckande manick på hemskärmen som känner din position och förser med appar baserat på din plats som på dina användarpreferenser.

Få verktyg och information baserat på din plats och för personifierade lösningar. HTC One M9 Prime Camera Edition hhåller dig ansluten vart du än går.

HTC One M9 Prime Camera Edition har en förbättrad HTC BlinkFeed som erjuder rekommendationer och länkar baserat på din position. Du kommer då måltidserbjudanden och evenemang i ditt område, var du än är.

HTC One M9 Prime Camera Edition återskapar 5.1 surroundeffekt för att leverera en filmisk upplevelse: dialog utjämnare håller en konstant volym så att du inte behöver justera volymen manuellt. En dynamisk utjämnare optimerar tonen för alla innehåll, så att du kommer att höra ett otroligt rikt ljudutrymme från båda högtalarna samt hörlurar.

HTC BoomSound™ med Dolby Audio™ ger bästa ljudet från dubbla liksom flerkanaliga källor på nätet, för en ljudupplevelse du måste höra för att tro på.

HTC Connect låter dig strömma musik eller video från HTC One M9 Prime Camera Edition till kompatibla hemstereoenheter enkelt genom att dra startskärmen med tre fingrar. Du kan även strömma olika musik till flera högtalare samtidigt, för den ultimata handhållna hel metall fjärrkontrollen.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.