Var god vänta...

HP x2 10,1-tumsväska med två

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Bärväskor / HP x2 10,1-tumsväska med två
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP x2 10, 1-tumsväska med två funktioner (E5M77AA)

HP x2 10, 1-tumsväska med
två funktioner

Artikelnr:
E5M77AA

Tunn bärbarhet. Avslappnad visning.
  • Storlek 10,1"
  • Type Cover
  • Color Black
Beskrivning

Produktbeskrivning

Packa ned den och åk iväg. Vänd och visa. Det effektiva fodralet HP x2 på 25,7 cm (10,1 tum) med dubbla lägen ger ett lättviktsskydd som specialdesignats för HP SlateBook x2. Att visa filmer, surfa på Internet, arbeta eller göra presentationer är enkelt med unika dubbla visningslägen. Det perfekta rese- och visningstillbehöret.

Viktiga säljargument och fördelar

    Skydda mot vardagens stötar och repor med det ultratunna skyddsskiktet på den stiliga utsidan av läder och den mjuka insidan av mikrofiber, särskilt uformade för HP SlateBook x2.
  • HP:s unika vik- och sätt i-design ger enkel visning av surfplattan, både horisontellt och vertikalt.
  • Det perfekta fodralet för bärbara datorer med avtagbar skärm. Spara utrymme på skrivbordet genom att förvara basen i huvudfickan medan du tittar på surfplattan i något av visningslägena.

Inkl. i leveransen

    Väska; QSP; Garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.