Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP USB CCID SmartCard-tangentbord

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / POS / HP USB CCID SmartCard-tangentbord
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP USB CCID SmartCard-tangentbord (E6D77AT#ABD)

HP USB CCID SmartCard-tangentbord

Artikelnr:
E6D77AT#ABD
EAN:
4053162945807
  • Type Accessories
Beskrivning

Produktbeskrivning

Lägg till ett extra skikt av säkerhet vid dataingångspunkten med HP USB SmartCard CCID-tangentbordet, som innehåller en integrerad smartkortläsare som förenklar åtkomstprocedurerna och förhindrar obehörig åtkomst till datorer och nätverk.

• Kombinera med ett smart kort och HP Client Security1 för att skapa ett säkert och bekvämt sätt att logga in.


• Dra nytta av förbättrade säkerhetsfunktioner jämfört med föregående generations teknik med en integrerad smartkortläsare som är kompatibel med smarta kort av klass A, B och C för att förhindra hackning och ändring av den fasta programvaran i tangentbordet.


• Få ett smidigt, komplett tangentbord som matchar de senaste företagsdatorerna från HP och är tillverkat av slitstarkt material för daglig yrkesmässig användning.


1 Smart kort och mellanprogram för smarta kort krävs, säljs separat. Kommersiella HP-produkter som innehåller HP Client Security kräver mellanprogram för smarta kort för att stöjda de tillhörande funktionerna. Säkerhetsprogram från tredje part kan köpas separat. Gå till http://www.hp.com/go/protecttools om du vill ha mer information.

Inkl. i leveransen

    Tangentbord och USB-kabel; CD för I/O-säkerhet och dokumentation; Garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.