Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP trådlöst tangentbord och mus

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Tangentbord & Möss / HP trådlöst tangentbord och mus
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP trådlöst tangentbord och mus (QY449AA#AB9)

HP trådlöst tangentbord och mus

Artikelnr:
QY449AA#AB9
  • Typ Tangentbord, Mus
  • Teckenlayout Portuguese
  • Trådlös Ja
  • Antal/Paket 1
Beskrivning

Produktbeskrivning

HPs trådlösa tangentbord och mus lägger avancerade funktioner och enkel användning under dina fingertoppar. Du slipper gömma sladdar och får en ren arbetsyta med ett sladdlöst tangentbord, en sladdlös lasermus och en trådlös USB-mottagare i en och samma förpackning – tillverkade med miljön i åtanke.

• Trådlöst tangentbord – med en modern design med lågt placerade tangenter och nya funktioner, inklusive tangenter för viloläge och multimedia.


• Trådlös lasermus – laserteknik med hög upplösning och 1000 dpi ger smidig och exakt markörkontroll.


• Trådlös USB-mottagare – varje mottagare ger respons på ett visst tangentbord och en viss mus, vilket tillåter flera sladdlösa system på samma kontor utan störningar.

Inkl. i leveransen

    Tangentbord; Mus; Mottagare; CD med programvara och dokumentation; Produkt- och garantidokumentation; Fyra alkaliska AA-batterier (installerade)
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.