Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP Scanjet 8270 flatbäddsskanner för

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Scanners / HP Scanjet 8270 flatbäddsskanner för
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Scanjet 8270 flatbäddsskanner för dokument (L1975A#UUW)

HP Scanjet 8270 flatbäddsskanner för
dokument

Artikelnr:
L1975A#UUW
EAN:
882780135208

Digitalisera dokument i hastigheter på upp till 25 sidor/min och få även förstklassig bildskanning.
 • Typ Flatbed & ADF
Beskrivning

Produktbeskrivning

Snabb dokumentskanning med upp till 25 sidor/min – fyll på upp till 50 ark i den automatiska dokumentmataren för enkel och tillförlitlig ensidig eller dubbelsidig skanning. Få även bildskanning i hög kvalitet, inklusive 35 mm diabilder och negativ.

Viktiga säljargument och fördelar

  Skanna dokument enkelt med upp till 25 sidor per minut och en 50-arks automatisk dokumentmatare. Obevakade skanningar av tvåsidiga ark med hjälp av en automatisk dokumentmatare som har dubbelsidig funktion. Justera upplösningen efter typ av jobb, från 150 dpi upp till 4 800 dpi för bilder i proffskvalitet. Skanna upp till tre 35 mm diabilder eller fyra negativ med hjälp av en adapter som är inbyggd i skannerlocket. Omedelbar skannerstart och förhandsgranskning av skanningsjobb inom fyra sekunder med patentskyddad HP-teknik.
 • Få kopior via en snabbvalsknapp som skickar ett skanningsjobb direkt till standardskrivaren. Spara tid med hjälp av snabbvalsknappar för vanliga arbetsuppgifter som t.ex. skanna till e-post eller skapa PDF-dokument. Passa in böcker, 3D-objekt och andra stora, otympliga föremål under det justerbara locket. Anslut snabbt till en PC via USB eller med hjälp av en extra SCSI-modul (detta tillbehör medföljer ej). Den bekväma, liggande skannern kan enkelt placeras på ett bord eller en hylla.
 • Omedelbar kompatibilitet med större dokumenthanteringssystem med hjälp av ISIS- och TWAIN-drivrutiner. Enkel lagring, sortering och hämtning av digitala dokument med hjälp av ScanSoft PaperPort-programvara. Konvertera skanningar till redigerbar text med hjälp av IRIS Readiris™ Pro OCR-programvara. Redigera och återställ bilder – och säkerställ noggrann färgåtergivning – med hjälp av Adobe Photoshop Elements-programvara. Kompatibel med Kofax® VirtualReScan® (medföljer ej) för förstklassiga resultat första gången, varje gång.

Målgrupp

Idealiskt för professionella användare i allmän kontorsmiljö. Dessa kunder är ute efter snabb dokumentskanning och möjligheten att digitalisera transparenta material som t.ex. diabilder, negativ och film. De vill optimera sin produktivitet och värdesätter således möjligheten att kunna lämna upp till 50 ark för obevakad – ensidig eller dubbelsidig – skanning, samt möjligheten att kunna automatisera arbetsuppgifter med hjälp av konfigurerbara knappar. Med de integrerade funktionerna för dokumenthantering, programvaran för bildframställning och medföljande ISIS/TWAIN-drivrutiner kan verksamhetsprocesserna effektiviseras.

Egenskaper och fördelar

 • Upp till 25 sidor/min*, 50-arks automatisk dubbelsidig dokumentmatare för dubbelsidig skanning.
 • Omfattar: ScanSoft PaperPort, IRIS Readiris™ Pro OCR, Adobe Photoshop Elements, HP Photosmart.
 • Inbyggd adapter för transparenta material skannar upp till tre 35 mm diabilder eller fyra negativ.
 • ISIS- och TWAIN-drivrutiner ingår för integrering med befintliga skanningslösningar.
 • Justera upplösningen efter typ av jobb, från 150 dpi upp till 4 800 dpi för bilder i proffskvalitet.
 • Få kopior via en snabbvalsknapp som skickar ett skanningsjobb direkt till standardskrivaren.
 • Omedelbar skannerstart och förhandsgranskning av skanningsjobb inom fyra sekunder med patentskyddad HP-teknik.
 • SCSI-skannermodul – för I/O-flexibilitet.
 • Skanningshastigheter baseras på svartvit skanning med 200 dpi upplösning.

Inkl. i leveransen

  HP Scanjet 8270 Document Flatbed Scanner, 50-arks automatisk dokumentmatare (ADM) med kapacitet för dubbelsidig utskrift och skanning med upp till 25 sid/min, inbyggd adapter för transparenta material för skanning av 35 mm diabilder och negativ, Hi-Speed USB-kabel, nätsladd, rengöringsduk för ADM, Vista-rättelse, tryckt användarhandbok, installationsaffisch, garantiblad, CD-ROM-skiva/skivor med programvara för Windows*, inklusive HP Photosmart Essential, ScanSoft PaperPort, Adobe Photoshop Elements, I.R.I.S. Readiris Pro OCR och ISIS/TWAIN-drivrutiner; CD-ROM-skiva/skivor med programvara för Macintosh, inklusive HP Photosmart Studio, I.R.I.S. Readiris Pro OCR, Adobe Photoshop Elements och NewSoft Presto! PageManager, registreringsbroschyr för I.R.I.S. *Windows 2000-stöd kan laddas ned från webben.
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.