Var god vänta...

HP RP7800 POS I32120 500G

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / POS / HP RP7800 POS I32120 500G
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP RP7800 POS I32120 500G 4.0G 21 PC FRANCE - FRENCH IN (T0F02EA#ABF)

HP RP7800 POS I32120 500G
4.0G 21 PC FRANCE - FRENCH IN

Artikelnr:
T0F02EA#ABF
  • Type Cash Register
Beskrivning

Bli redo för nästa generations allt-i-ett-butikslösning från HP. HP RP7 Retail System är elegant och snyggt och integreras smidigt i din nuvarande miljö. Det kan anpassas för allt du behöver och inget som du inte behöver.

Imponerande ur alla synvinklar

Förbättra din butiksimage med den moderna, utrymmesbesparande HP RP7 som har alla traditionella butikslösningsfunktioner samt en elegant design som smidigt smälter in i butiks- och hotellmiljöer.

Ställ den på en disk eller montera den på en vägg (monteringsutrustning säljs separat); den unika basen med dubbla gångjärn ger justerbar lutning och höjd för maximal bekvämlighet.

Med sina eleganta infattade kanter är den en tilltalande självservicestation som drar till sig uppmärksamhet och som personalen gärna använder.

Anslutningspunkter på alla fyra sidor av skärmen gör att du kan skräddarsy den exakta kombinationen av elegant kringutrustning (MSR, fingeravtrycksläsare eller webbkamera/säljs separat) som du behöver.

Prestanda du kan lita på

2:a generationens Intel® Core™-processorer med Intel® vPro™-teknik (vissa konfigurationer) ger maskinvarubaserad fjärrhanteringsteknik och en stabil, säker och tillförlitlig IT-infrastruktur.

Välj en 38,1 cm (15-tums) eller 43,2 cm (17-tums) bildskärm och anpassa den sedan med intuitiv och välbekant projicerad kapacitiv pekskärmsteknik eller med de flexibla navigeringsfunktionerna på en resistiv pekskärm.

Lägg till en skarp kundvänd skärm. HP RP7 26,4 cm (10,4-tums) CFD-skärm (B0T22AV) är perfekt för ytterligare reklam och kampanjerbjudanden. HP RP7 VFD-kundskärm (B0T26AV) ger läsvänlig pris- och produktinformation.

Värden som inte syns

HP RP7 är förstärkt för användning i miljöer med en omgivande temperatur på upp till 40°C. Med stålchassi, inbyggda funktioner för övervakning och varningar samt och miljö- och stöttester klarar den de långvariga påfrestningar som användning i butiksmiljöer innebär.

Med den utökade produktlivscykeln får du en enhetlig installerade bas och med tre års begränsad garanti för hela lösningen får du lugn och ro med en trygg investering.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.