Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP rp5800 POS G850 500G

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / POS / HP rp5800 POS G850 500G
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP rp5800 POS G850 500G 4.0G 21 PC (H6T38EA#UUW)

HP rp5800 POS G850 500G
4.0G 21 PC

Artikelnr:
H6T38EA#UUW
  • Type Cash Register
Beskrivning

Tack vare avancerade funktioner kan detaljhandlarna standardisera kring ett system för sin verksamhetskritiska drift. Utbyggbart och i hög grad konfigurerbart för enkel implementering i ditt befintliga ekosystem; välj operativsystem, Intel®-processorer, lagringsenheter och minne.

Höga prestanda

• HP rp5800 kan fås med ett urval olika operativsystem, Intel®-processorer, masslagringsenheter, flyttbara medier och minnesalternativ och har en flexibel design som gör att du kan anpassa systemet efter dina behov.


Utbyggbart och konfigurerbart

• Med extra minneskortplatser, flera PCI Express (PCIe)-kortplatser, fack på 8,9/13,3 cm (3,5/5,25 tum) och optiska enheter som tillval har HP rp5800 butiksdatasystem en flexibel design som kan anpassas till din butiksmiljö.


Stabil och hanterbar

• En driftsäker, butiksanpassad konstruktion hjälper till att reducera driftsavbrotten och hålla igång butiken på ett smidigt sätt. Det förstärkta butiksdatasystemet klarar en omgivande temperatur på 40 ºC vilket gör att det håller längre för verksamhetens normala påfrestningar.


Fungerar i din miljö

• För att göra övergången till ny maskinvara enklare har HP rp5800 butiksdatasystem samma format som HP rp5700 och ger plats för ett tangentbord, en skrivare och en streckkodsläsare. Monteringsstången och bildskärmsarmen gör att du kan montera flera bildskärmar för kunder och personal.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.