Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP rp5800 butiksdatasystem

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / POS / HP rp5800 butiksdatasystem
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP rp5800 butiksdatasystem (F8V77EA#UUW)

HP rp5800 butiksdatasystem

Artikelnr:
F8V77EA#UUW
  • Type Cash Register
Beskrivning

Produktbeskrivning

Kombinerar det bästa från PC-baserade och egna POS-system

Viktiga säljargument och fördelar

    Lita på att HPs tekniska ledarskap resulterar i ett butiksdatasystem med höga prestanda. HP rp5800 butiksdatasystem är en anpassningsbar lösning med en hökvalitativ, robust butiksplattform med lång livslängd som tagits fram specifikt för handeln. De avancerade prestandafunktionerna och funktionaliteten gör att detaljhandlare av alla storlekar kan standardisera kring ett enda system för sin verksamhetskritiska drift.
  • HP rp5800 butiksdatasystem bygger vidare på fördelarna hos HP rp5700-plattformen och är utbyggbart och i hög grad konfigurerbart för att vara flexibelt och enkelt att implementera i ditt befintliga ekosystem. HP rp5800 kan fås med ett urval olika operativsystem, Intel®-processorer, masslagringsenheter, flyttbara medier och minnesalternativ och har en flexibel design som gör att du kan anpassa systemet efter dina behov. Med extra minneskortplatser, flera PCI Express (PCIe)-kortplatser, fack på 8,9/13,3 cm (3,5/5,25 tum) och optiska enheter som tillval har HP rp5800 en flexibel design som kan anpassas till din butiksmiljö. Välj det rätta flyttbara mediet för dig eller lägg till en andra hårddisk via de interna och externa facken.
  • Det kraftiga HP rp5800-chassit har en pålitlig, förstärkt konstruktion som bidrar till att reducera driftsavbrotten och hjälper dig hålla igång butiken på smidigt sätt. Vi har byggt in ett överdimensionerat kylsystem som fungerar i omgivande temperaturer på 40 ºC samt mycket tåliga temperaturklassade kondensatorer som motstår hetta för längre hållbarhet. Du kan lita på att vårt system har längre livslängd och ger minimalt med avbrott, vilket gör att du kan undvika långsiktig utrustningsplanering och minska komplexiteten hos dina utrullningar.
  • HP rp5800 innehåller utvalda komponenter som utvecklats för att vara energieffektiva, som t.ex. andra generationens Intel® Core™ i3- och i5-processorer[k1] och ett nätaggregat med 90 % effektivitet som drar mindre ström under drift. Intel® vPro™[k2]-processorn erbjuder maskinvaruassisterad fjärravstängning, aktivering och uppdatering, vilket gör att du kan minska energi- och IT-kostnaderna genom att styra ditt butiksdatasystem på distans och inte behöver ha IT-kunnig personal i varje butik. Dessutom ingår HP Power Assistant, en lättanvänd skrivbordstillämpning som låter dig kontrollera energiförbrukningen. ENERGY STAR®-modeller är tillgängliga.
  • HP rp5800 butiksdatasystem har 3 fack för diskenheter så att du kan dra nytta av den senaste tekniken samtidigt som du kan fortsätta jobba inom ditt befintliga ekosystem. Tack vare den ökade sinnesro du får med RAID-stödet och tillgången till konfigurationer med Solid State-enheter är det här en stabil, säker dataplattform för din butiksinfrastruktur.; Utnyttja ytan maximalt genom att ställa systemet på kassadisken eller montera det vertikalt eller horisontellt under arbetsytan. Håll ihop det hela med extra HP Integration Assembly-komponenter som tagits fram för att rymma HP rp5800 butiksdataystem och viktiga butikskringenheter i en integrerad lösning, vilket maximerar såväl utrymmet på kassadisken som effektiviteten.
  • HP erbjuder tre års begränsad standardgaranti för alla maskinvarukomponenter. Du kan också välja till HP Care Pack-tjänster som ger skydd utöver standardgarantin[k3]. Anpassa din lösning med en fullständig svit av HP-kringenheter[k4]. HPs kringenheter är robusta för att passa detaljhandeln och framtagna för att fungera tillsammans med ditt butiksdatasystem från HP. Lita på att HP kan tillgodose dina behov av kringutrustning och ger dig en sömlös, integrerad upplevelse; Mer information om HP rp5800 butiksdatasystem får du på www.hp.com/eur/pos.
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.