Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP ProDesk 400 G2 Desktop

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP ProDesk 400 G2 Desktop
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP ProDesk 400 G2 Desktop Mini-PC (P5K35EA),  PC-System Intel® Pentium® G4400T Processor (2,9 GHz) Intel® HD Graphics 510 500 GB (P5K35EA#ABD)

HP ProDesk 400 G2 Desktop
Mini-PC (P5K35EA), PC-System Intel® Pentium® G4400T Processor (2,9 GHz) Intel® HD Graphics 510 500 GB

Artikelnr:
P5K35EA#ABD
EAN:
4053162983410
  • Form Factor SFF
  • Processor Intel Pentium
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Windows 7 Pro
  • Modell HP Prodesk 400
Beskrivning

HP ProDesk 400 Desktop Mini med en hög nivå av affärsklassprestanda och säkerhet med en komplett portfölj av tillbehör [3], vilket gör att den ger mycket för pengarna för ditt växande företag.
Ingenting får komma i vägen
Säkra framtiden för ditt företag. Datorer från HP gör mesta möjliga av Windows 10 Pro[1] och skyddar dig mot dagens säkerhetshot samt maximerar hanterbarhets- och produktivitetsfunktioner för företag.
Förberedd för att hålla riktigt länge
HP ProDesk 400 Desktop Mini har genomgått 120 000 timmars rigorösa tester som en del av HP Total Test-processen. I kombination med HPs temperaturregleringsteknik har du därför inget att oroa dig för i din arbetsmiljö.
Avundsvärt låg energiförbrukning.
Låt en tillgänglig ENERGY STAR ®-certifierad dator vara på och uppdaterad med låg energiförbrukning.
Förenkla enhetshanteringen
Konfigurera, patcha och uppdatera enheter från en enda konsol med HP Touchpoint Manager [6]. Detta i kombination med hanterbarhetsfunktionerna i Windows 10 Pro[1] och HP Common Core BIOS gör att du kan hantera tillgångar i företagsstil.
Tungt säkerhet, exceptionell hantering
HP BIOSphere[4] är ett säkerhetsverktygspaket som du använder för att skydda och hantera verksamhetskritiska data och enheter.
Optimera din distributionsstrategi
Välj Pro- och Elite-skärmar med integrerade VESA-monteringsalternativ och skapa enkelt en komplett lösning med din Mini. Montera Mini direkt på bildskärmen eller stativet med extra tillbehör för en ren anslutning.
Ny prestandanivå
Öka lagring och prestanda med en kraftfull HP Turbo Drive[3], som finns som tillval och kan användas för att hantera växande och komplexa arbetsbelastningar.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.