Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP Pro Tablet 610 G1

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Pro Tablet 610 G1 4/64 W8 (F1P66EA#ABB)

HP Pro Tablet 610 G1
4/64 W8

Artikelnr:
F1P66EA#ABB
EAN:
0888793242308
  • Skärmstorlek 10,1"
  • Upplösning 1920 x 1200 pixels
  • Vikt 652g
  • Mobilt bredband Nej
  • OS Windows 8 Pro
  • Kapacitet 64GB
Beskrivning

Personlig datoranvändning på resan. HP Pro Tablet 610 G1 levereras med det flexibla Windows 8.11, en Intel® Atom-processor2 och lång batteritid och är kompatibel med äldre program. Köp Office så kan du vara produktiv oavsett vart du ska.

Redo att ta itu med jobbet.

• Förlita dig på lång batteritid, en Micro SD-expansionsplats som stöder ett SDXC-lagringskort med utbyggbar lagring på upp till 2 TB3 och en tålig Corning® Gorilla® Glass-skärm som gör att du kan hantera alla dina dagliga uppgifter.


Byggd för att prestera.

• Ta ditt arbete till nya höjder med den senaste fyrkärniga Intel® Atom™-processorn2, Windows 8.11 och en samling förinstallerade produktivitetsappar från HP.


Hög upplösning, högkvalitativa resultat.

• Dela med dig av dina filer, foton och videor med den inbyggda mikro-HDMI-utgången och en fantastisk WUXGA-skärm, eller samarbeta via Miracast.4 Få ditt arbete att sticka ut ännu mer.


Produktivitet möter sinnesfrid.

• Din produktivitet kommer inte att försämras det minsta. Microsoft® Defender5 ger förbättrat skydd mot virusattacker och andra hot medan en TPM6-lösning skyddar mot identitetsstöld och hackning.


Sval och tyst.

• En liten och lätt surfplatta som du kan bära med dig mellan olika möten eller från ena delen av landet till den andra. HP Pro Tablet 610 har en tyst, fläktlös design som gör att den alltid känns sval att röra vid.


1 Alla funktioner finns inte i alla utgåvor av Windows 8.1. Systemen kan behöva uppgraderad och/eller separat inköpt maskinvara, drivrutiner och/eller programvara för att dra full nytta av funktionerna i Windows 8.1. Se http://www.microsoft.com

2 Multi-Core har utformats för att förbättra prestandan hos vissa program. Det är inte säkert att alla kunder eller program kan dra nytta av denna teknik. 64-bitars databearbetning med Intel®-arkitektur kräver ett datorsystem där processor, kretsar, BIOS, operativsystem, enhetsdrivrutiner och tillämpningar är avpassade för Intel® 64-arkitektur. Processorerna kommer inte att fungera utan ett BIOS som är lämpat för Intel® 64-arkitektur (inte heller 32-bitarsfunktionen). Prestandan varierar beroende på din maskinvaru- och programvarukonfiguration. Intels numrering är inte ett mått på högre prestanda.

3 För lagringsdiskar är 1 GB = 1 miljard byte. 1 TB = 1 biljon byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 10 GB av systemdisken är reserverad för programvara för systemåterställning.

4 Miracast-kompatibla enheter har testats för att fungera med Miracast-routrar. De måste användas i närheten av en Miracast-router (en sådan medföljer inte vid köpet av surfplattan).

5 Kräver åtkomst till Internet.

6 En delmängd av TPM 2.0-specifikationen version v0.89 enligt vad som implementerats av Intel Platform Trust Technology (PTT).

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.