Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP LaserJet MFP M525 kabinett

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP LaserJet MFP M525 kabinett
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP LaserJet MFP M525 kabinett (CF338A)

HP LaserJet MFP M525 kabinett

Artikelnr:
CF338A
EAN:
886112852252
  • Produkt Tillbehör
Beskrivning

Produktbeskrivning

Med HP LaserJet skrivarkabinett kan användarna placera skrivaren optimalt så att den alltid är lättillgänglig och förvara extra paper och förbrukningsmaterial. De stabila och matchande kabinetten är kompatibla med HP LaserJet Enterprise 500 MFPM525-serien.Med HP LaserJet skrivarkabinett kan användarna placera skrivaren optimalt så att den alltid är lättillgänglig och förvara extra paper och förbrukningsmaterial. De stabila och matchande kabinetten är kompatibla med HP LaserJet Enterprise 500 MFPM525-serien.

Förvara HPs originalförbrukningsartiklar i närheten av skrivaren så att du snabbt kommer åt dem

Med den stabila designen är din skrivare trygg och säker samtidigt som du kan flytta den och vid behov ändra dess läge på det hjulförsedda skrivarkabinettet

Inkl. i leveransen

    HP LaserJet MFP M525 kabinett; Installationsguide
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.