Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP LaserJet Enterprise P3015d skrivare

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Laser- & Bläckskrivare / HP LaserJet Enterprise P3015d skrivare
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP LaserJet Enterprise P3015d skrivare (CE526A#B19)

HP LaserJet Enterprise P3015d skrivare

Artikelnr:
CE526A#B19
EAN:
0884420455110
Expertrecensioner: 11 recensioner

Säkra högkvalitetsutskrifter med höga prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner.
 • Typ Laser
 • Multifunktion Nej
 • Färg Nej
 • USB Ja
 • Ethernet Nej
 • Wi-Fi Nej
 • Mobile Print Nej
 • Utskriftshastighet färg 0ppm
 • Svart/vit utskriftshastighet 40ppm
 • Mediastorlek A4
Beskrivning

Produktbeskrivning

Få snabba utskrifter med höga prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner och expandera i takt med att företagets behov förändras. Idealisk för företag som behöver skriva ut höga volymer och konfidentiella dokument på olika typer av medier.

Viktiga säljargument och fördelar

  Få snabba resultat med med hastigheter på upp till 40 sid/min för A4 och utskrift av första sidan så snabbt som på 7,5 sekund. Direktuppvärmningstekniken ger upp till 50 procent snabbare uppvärmning från lågenergiläge[k1] och upp till 50-procentiga energibesparingar jämfört med konkurrerande modeller[k2]. Du kan snabbt bearbeta och dela stora, komplexa filer med en processor på 540 MHz, upp till 640 MB utbyggbart minne och gigabit-nätverk[k3]. HPs originaltonerkassetter för allt-i-ett med inbyggd intelligens ger ständigt enastående resultat.
 • Kontrollera nätverksåtkomsten med 802.1X som tillåter enhetsautentisering innan nätverkstillträde ges och ger dig en mer enhetlig kontroll. Trygga verksamhetskritiska data med stöd för IPv4- och IPv6-protokoll[k3] och IPSec med krypteringsacceleratorstöd för snabb autentisering och punkt-till-punkt-kryptering genom ditt IP-nätverk. Hämta enkelt lagrade konfidentiella utskriftsjobb med hjälp av menyn och tangenterna på kontrollpanelen. Skydda känsliga data: installera en säker hårddisk[k4] i den öppna EIO-platsen.
 • Utöka skrivarens kapacitet när din verksamhet behöver förändras med hjälp av en öppen EIO-plats och tre Hi-Speed USB 2.0-värdportar. Lägg till upp till 512 MB minne för ett totalt minne på upp till 640 MB. Höj din produktivitet med en maximal inmatningskapacitet på 1600 ark[k5]. Lägg till ett 500-arks pappersfack som tillval[k4] för bättre mediehantering. Tillgodose verksamhetens behov med robust pappershantering: skriv automatiskt ut på medier av olika typer och storlekar upp till A6, med justerbara pappersfack som är lätta att fylla på.

Inkl. i leveransen

  Skrivare, högervinklad strömsladd, kontrollpanelsöverlägg, programvara och dokumentation på CD-ROM, tonerkassett CE255A, startguide, supportbroschyr
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.