Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP laddningsmodul för platta

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / HP laddningsmodul för platta
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP laddningsmodul för platta (H4W98AA)

HP laddningsmodul för platta

Artikelnr:
H4W98AA
  • Typ Speciell
Beskrivning

Produktbeskrivning

Säg adjö till travar av datorplattor och ett myller av strömsladdar. Du kan snabbt och enkelt ladda, förvara och skydda upp till 10 datorplattor inuti en kompakt modul så att de är redo när du behöver dem.

• Ladda din HP ElitePad, HP ENVY x2 eller någon annan växelströmsdriven datorplatta på upp till 11,6 tum.


• Konfigurera enkelt maskinvaran vid ett tillfälle genom att ansluta nätadaptern för varje datorplatta till modulens inre grenuttag och sedan koppla modulen till ett växelströmsuttag. En blå LED-HP-logotyp tänds för att bekräfta att modulen är strömansluten.


• Luckorna viks tillbaka så att du enkelt kan sätta i och ta ut datorplattor. De justerbara avdelarna kan tas bort eller flyttas så att tjockare enheter och enheter med skydd och fodral får plats.

Inkl. i leveransen

    HP laddningsmodul för platta; Dokumentation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.