Var god vänta...

HP K/ProOne 600 G2 AiO

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP K/ProOne 600 G2 AiO
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP K/ProOne 600 G2 AiO NT i5-6500/ 4GB (P1G72EA#AK8)

HP K/ProOne 600 G2 AiO
NT i5-6500/ 4GB

Artikelnr:
P1G72EA#AK8
  • Form Factor All-in-One
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP Proone 600
Beskrivning

Elegant design och kommersiella funktioner förenas i HP ProOne 600 Allt-i-ett. Prestanda, säkerhet och hanterbarhet är grunden för den här datorn som är särskilt framtagen för att vara en smidig och lättimplementerad företagstillgång.
Förenkla enhetshanteringen
Minska komplexiteten vid administration. Med hanterbarhetsfunktionerna i Windows 10 Pro[1], HP Touchpoint Manager[8] och HP Common Core BIOS kan du enkelt hantera dina tillgångar.
Utöka enkelt
Enkel åtkomst till viktiga delar, rigorösa tester och HP-teknik för temperaturreglering innebär att din AiO tål tuffa arbetsmiljöer.
Flera implementeringsalternativ
Kombinera denna utrymmesbesparande AiO med stativtillvalet[2] för att optimera din arbetsyta och ditt användningsområde.
Stäng ute oönskade ljud
Dämpa omgivande ljud inklusive klick från tangenterna med HP programvara för brusreducering.
Enkel kommunikation
Att delta i konferenser är inte krångligare än att trycka på en knapp med HPs konferenstangentbord som finns som tillval.[2]
Konsekventa globala implementeringar
HP-konfiguration är densamma i hela världen – tillgänglig i fler än 180 länder där HP har verksamhet.
Anpassat skydd
HP BIOSphere[4] och HP Client Security[5] hjälper dig att skydda kritiska data och system med anpassningsbara säkerhetsfunktioner.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.