Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP K/J9C15EA#UUW+Monitor

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP K/J9C15EA#UUW+Monitor
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP K/ J9C15EA#UUW+Monitor (J9C15EA#UUW-MONITOR)

HP K/ J9C15EA#UUW+Monitor

Artikelnr:
J9C15EA#UUW-MONITOR
Expertrecensioner: 2 recensioner
  • Form Factor Tower
  • Processor Intel Xeon E3
  • Antal processorer 1
  • HDD 1000GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 8GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP z240
Beskrivning

HPs arbetsstationer på instegsnivå har just blivit bättre. HP Z240 finns tillgänglig med två fantastiskt flexibla formfaktorer och kombinerar arbetsstationens prestanda, funktioner och tillförlitlighet med den stationära datorns låga pris.

Rätt utrustad för att hantera dina utmaningar
- Kraftfulla processorer, grafik, minne och två extra ultrasnabba HP Z Turbo-enheter4 gör HP Z240 till en riktig arbetsstation. Hantera den växande och komplexa arbetsbelastningen med en prestanda som klarar alla steg i arbetsprocessen.

Lågt pris, stora möjligheter
- De grundläggande funktionerna i den stationära HP-datorn Z240 ger utan problem stöd vid hög arbetsbelastning med extra kortplatser och portar. När du är redo att ta första steget mot funktioner i arbetsstationsklass, till exempel professionella ISV-certifieringar, är den stationära HP Z240 helt rätt.

Prisnivån passar din budget
- Med HPs mest prisvärda arbetsstation kan du anpassa din upplevelse samtidigt som du avlastar IT-budgeten. HPs driftsäkerhet, noggranna tester och ISV-certifiering innebär att din HP Z240 är en prisvärd lösning som har utformats för långvarigt bruk.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.