Var god vänta...

HP Intel Xeon E5620 2,40

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Processorer / HP Intel Xeon E5620 2,40
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Intel Xeon E5620 2,40 GHz 12 MB 1066 FSB Quad Core andra processor (WG728AA)

HP Intel Xeon E5620 2,40
GHz 12 MB 1066 FSB Quad Core andra processor

Artikelnr:
WG728AA
EAN:
9999999999999
  • Processor-socket Socket B (LGA 1366)
Beskrivning

- Intels senaste generation av mikroarkitektur är en representant för nästa nivå av oöverträffad processorprestanda och flexibel skalbarhet. Intel® Microarchitecture (Westmere), som från grunden konstruerats för att dra fördel av hafniumbaserad Intel® 32nm hi-k metal gate-silikonteknik, släpper loss parallellbearbetningsprestandan hos Intel® QuickPath-tekniken och tillhandahåller en integrerad minneskontrollenhet samt sammankoppling med hög hastighet per oberoende processorkärna.
- Flexibel skalbarhet, administrerade kärnor, trådar, cache, gränssnitt och ström för energisnål prestanda på begäran.
- Skalbarhet när det gäller design och prestanda för servrar, arbetsstationer och bärbara och stationära datorer med stöd för 4 till 12 kärnor eller fler och upp till 24 trådar eller fler med Intel® Hyper-Threading-teknik (Intel® HT-teknik) och skalbara cachestorlekar, systemsammankopplingar och integrerade minneskontrollenheter.
- Intel® Turbo Boost-teknik ger automatiskt ytterligare prestanda vid behov genom att dra fördel av processorns kraft och värmemarginaler. Detta möjliggör ökad prestanda vid både flertrådad och enkeltrådad arbetsbelastning.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.