Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP G2 DM Intel Skylake-U

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP G2 DM Intel Skylake-U
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP G2 DM Intel Skylake-U i3-6100U 500GB SATA 4GB DDR4-2133 (sng ch) W10P6 DG76 64-bit 1-1-1-Wty (W4A51EA#UUW)

HP G2 DM Intel Skylake-U
i3-6100U 500GB SATA 4GB DDR4-2133 (sng ch) W10P6 DG76 64-bit 1-1-1-Wty

Artikelnr:
W4A51EA#UUW
EAN:
889899892695
  • Form Factor SFF
  • Processor Intel Core i3-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP 260
Beskrivning

Den kompletta, funktionella HP 260 Desktop Mini-datorn med en utrymmesbesparande design kan växa i takt med verksamheten och är utrustad med alla viktiga verktyg du behöver till ett överkomligt pris.
Ingenting får komma i vägen
Säkra framtiden för ditt företag. Datorer från HP gör mesta möjliga av Windows 10 Pro[1] och skyddar dig mot dagens säkerhetshot samt maximerar hanterbarhets- och produktivitetsfunktioner för företag.
Processorer med energisparfunktioner
Dra ditt strå till stacken för att minska energiförbrukningen och dina kostnader med processorer som förbrukar knappt hälften så mycket energi som andra minidatorer.
Flexibilitet att lita på
Dra fördel av utbyggbara och kompatibla HP Mini-tillbehör. Utöka lagringsalternativen,[3] lägg till portar av äldre typ med expansionsmoduler, skydda din enhet med säkerhetsfästen,[3] och utnyttja ditt skrivbordsutrymme fullt ut med stativ och arbetscenter.[3]
Anslut till fler funktioner
Gör mer på dubbla skärmar med en HDMI-port och full HD VGA-port. Dessutom finns 6 USB-portar för att ansluta all kringutrustning som du behöver.
Lätt att starta
Skydda din investering och starta din stationära minidator smidigt direkt från tangentbordet, så att du slipper öppna chassin eller anstränga dig för att komma åt på-/av-knappen om den är utom räckhåll.
Snabb lagring
Välj en vanlig hårddisk eller uppgradera till en snabb och tillförlitlig SSD-enhet (solid state drive).[3]
Enkel utplacering
Säkra ditt system enkelt på en säker plats. Den lätta desktop mini-datorn är enkel att bära och förvara.
Skydda viktiga data
En inbyggd Trusted Platform Module (TPM) ger hårdvarubaserad kryptering som bidrar till att skydda dina data och förhindra attacker från virus och skadlig kod.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.