Var god vänta...

HP Fotopapper HP C6832A A4

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Fotopapper HP C6832A A4 280g 20/fp (C6832A)

HP Fotopapper HP C6832A A4
280g 20/fp

Artikelnr:
C6832A
EAN:
088698839942

HP premium plus högglättat fotopapper 280 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 ark
  • Produkt Print Media
Beskrivning

Produktbeskrivning

Högglättat, bestruket fotopapper som ger klara färger och realistisk färgåtergivning. Passar till alla HP bläckstråleskrivare.

Viktiga säljargument och fördelar

  • HP premium plus högglättat fotopapper klarar utmaningen till och med i de mest avancerade bläckstrålefotoskrivarna och ger livfull, jämn färg, exakt färgåtergivning och varm, glansig svärta för fantastiska foton med hög genomslagskraft. Den ljust vita ytan garanterar utmärkt kontrast och skarpa bilddetaljer. HP premium plus högglättat fotopapper lämpar sig perfekt för bilder för inramning, fotoalbum, affischer och presenter.
  • HP premium plus högglättat fotopapper har en finish av imponerande kvalitet tack vare att vikt och tjocklek matchar professionellt fotopapper. Den särskilda beläggningen på baksidan är klibbskyddande och tillåter stapling utan kladd för obevakade utskrifter. Den tåliga beläggningen minskar även repor och fingeravtryck.
  • HP premium plus högglättat fotopapper ger utskrifter som är färgbeständiga i generationer [k1] – längre än digitalfoton som framkallats i en fotobutik. Fotopapperets unika beläggning i flera lager har utvecklats tillsammans med HP:s nya fotoutskriftssystem för att garantera att det absorberar, behåller och "binder" bläcket – och producerar praktiskt taget kornfria bilder som förblir varma och levande.

Målgrupp

Fotoentusiaster hemma eller på kontoret som vill skriva ut foton på sin bläckstråleskrivare, med en kvalitet som kan jämföras med traditionella fotografier.

Egenskaper och fördelar

  • Står emot blekning i generationer med HP:s utskrift med sex eller sju färger – längre än traditionellt behandlade fotografier
  • 280 g/m2 pappersvikt
  • Högglättad finish
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.