Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP ElitePad 1000 Mobile POS

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / POS / HP ElitePad 1000 Mobile POS
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP ElitePad 1000 Mobile POS w/Battery PC (G8C30EA)

HP ElitePad 1000 Mobile POS
w/Battery PC

Artikelnr:
G8C30EA
EAN:
0888793324073
  • Type Cash Register
Beskrivning

Nu är det viktigare än någonsin att skapa en personligt anpassad shoppingupplevelse. Förändra verksamheten med en mobil butiksdatalösning som tagits fram särskilt för detaljhandeln. Placera HP ElitePad i HP Retail Jacket för ElitePad, så kan du erbjuda bättre kundservice på stående fot.

Höj butiksupplevelsen till nästa nivå
Den mobila HP ElitePad POS-lösningen är snygg, byggd för att hålla och fungerar pålitligt överallt, på butiksgolvet såväl som bakom kulisserna. HP Retail Jacket har fullt integrerad POS-funktioner. När den kombineras med HP ElitePad kan personalen jobba fortare i kassan, öka försäljningen och ge kunderna snabbare service. Lösningen kan också användas för att assistera butiksledningen med intern kommunikation, rapportering och personalhantering.

Försäljning i full frihet
Med den mobila HP ElitePad POS-lösningen kan du ta kontakt med kunder på butiksgolvet med mobila försäljningsverktyg som hjälper dig att informera och sälja. Du kan enkelt sätta fart på kundservicen med Retail Jackets inbyggda streckkodsskanner och magnetremsläsare.

Stabil och redo att jobba
Den mobila HP ElitePad POS-lösningen kan tryggt tas med ut på golvet. Handremmen stabiliserar den mobila enheten så att du kan koncentrera dig på att sälja utan att oroa dig för att slinta eller tappa greppet.

Tappa aldrig tempot
Utnyttja varje säljtillfälle med förlängd batteritid. Med det sekundära tillvalsbatteriet kan du fortsätta att arbeta ännu längre utan att behöva tänka på att ladda enheten.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.