Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP EG1 USFF i56500T 256G

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP EG1 USFF i56500T 256G
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP EG1 USFF i56500T 256G 4.0G 54 PC (X6T84EA)

HP EG1 USFF i56500T 256G
4.0G 54 PC

Artikelnr:
X6T84EA
  • Antal processorer 1
Beskrivning

En kraftfull dator i ett snyggt modulärt hölje – HP Elite Slice liknar ingen annan stationär dator. Utformad för den moderna användaren där varje kompakt, kabelfri modul3 tillför funktioner som omvandlar Slice till något nytt.
- Windows 10 Pro 64

Snygg. Kraftfull. Innovativ.
Otroligt kompakt design och makalös teknik med termiskt utformad luftkylning som gör att den trots liten storlek kan försörjas med en enda strömkabel från en extra HP Elite-skärm – HP Elite Slice, en stationär dator, men på ett helt nytt sätt.

Mångsidig
En kommunikationshubb för samarbete, en trådlös laddningsstation och en multimediespelare. Med kabelfria expansionsmoduler som tillval kan du omvandla HP Elite Slice så att den passar många olika användare och platser – allt baserat på en kraftfull dator.

Säker och kraftfull företagsprestanda
Den här innovativa stationära datorn för företag/kunder är utrustad med Intel® Core™-processorer med 35 watt, Intel® vPro™ och säkerhet i Elite-klass, inklusive HP Sure Start med dynamiskt skydd. HP Elite Slice kombinerar styrka och skönhet.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.