Var god vänta...

HP ED 800 G2 SFF

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP ED 800 G2 SFF
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP ED 800 G2 SFF i5 4/500GB (ML) (V6K86EA#UUW)

HP ED 800 G2 SFF
i5 4/500GB (ML)

Artikelnr:
V6K86EA#UUW
  • Form Factor SFF
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP Elitedesk 800
Beskrivning

Upplev förstklassig produktivitet och branschledande tillförlitlighet, säkerhet och hanterbarhet samt en unik portfölj med lösningar i en kompakt, utrymmesbesparande design med den kraftfulla HP EliteDesk 800 SFF.

Utformad för alla krav
Övervinn enkelt dina mest krävande utmaningar med den kompromisslösa prestandan hos 6:e generationens Intel®Core™-processorer,2 Intel® HD 530-grafik och avancerad diskret grafik och HP Turbo Drive som tillval.

Säkerhet på allvar
Skydda datorn och maximera drifttiden med en programsvit som hjälper dig att stoppa säkerhetsöverträdelser, inklusive HP BIOSphere4 med SureStart.

Välkomna hållbarheten
Upplev tryggheten hos en dator som genomgått 120 000 timmar av HPs totala testprocess och har utformats för att klara MIL-STD-tester.5 Komplettera med en dammhanteringslösning som tillval för ökad tillförlitlighet i dammiga miljöer.

Utöka enkelt
Förläng livslängden hos din investering med ett verktygslöst chassi och en stor uppsättning expansionsplatser, enhetsfack, portar och anslutningar för även de mest krävande verksamhetsbehoven.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.