Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP Color LaserJet CP6015dn skrivare

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Laser- & Bläckskrivare / HP Color LaserJet CP6015dn skrivare
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Color LaserJet CP6015dn skrivare (Q3932A#B19)

HP Color LaserJet CP6015dn skrivare

Artikelnr:
Q3932A#B19
EAN:
883585363162

HPs snabbaste, mest kraftfulla och produktiva LaserJet-färgskrivare för storformat.
 • Typ Laser
 • Multifunktion Nej
 • Färg Ja
 • USB Ja
 • Ethernet Ja
 • Wi-Fi Nej
 • Mobile Print Nej
 • Utskriftshastighet färg 41ppm
 • Svart/vit utskriftshastighet 41ppm
 • Mediastorlek A3
Beskrivning

Produktbeskrivning

En kraftfull, högpresterande Color LaserJet storformatsskrivare, för stora grupper och avancerade användare för utskriftsbehov på kontoret. Du kan räkna med snabba, högkvalitativa utskrifter, stöd för många material, fullständiga nätverksfunktioner och en rad olika avancerade efterbehandlingsfunktioner.

Viktiga säljargument och fördelar

  Skriv ut dokument i färg och svartvitt snabbt på upp till 41 sid/min A4. Mångsidig materialhantering möjliggör utskrift i storformat som kalkylblad, affischer och banderoller (320x915mm), med stöd för upp till SRA3 (upp till 320x457mm) och vikter från 64-220 gsm. Skapa komplexa dokument på kontoret med avancerad materialhantering inklusive efterbehandlingsenhet för häften[k1] och arksamlare med häftningsfunktion[k2]. Njut av ökad flexibilitet med automatisk dubbelsidig utskrift[k3] och expanderande papperskapacitet på upp till 2100 ark[k4].
 • HP ColorSphere-toner ger fantastiska färger, realistisk fotokvalitet och enastående glans på en rad olika material för professionella marknadsföringsdokument. Automatisk neutral kalibrering och förbättrad materialavkänning garanterar fantastiska resultat för krävande färgutskrifter. Flera bildlägen och HP ImageREt 4800 återger komplexa bilder på ett smidigt sätt utan att ge avkall på hastigheten. Använd det nya 1200x600 dpi-läget för detaljerade linjer i katrografiutskrifter, CAD-utskrifter och arkitektritningar.
 • Säker och pålitlig delning via ett inbäddat gigabitnätverk med stöd för IPv6 och nya säkerhetsfunktioner. Gläd dig åt enkla och konsekventa inställningar och utskrifter i ett nätverk med HPs nya universella skrivardrivrutin. Den inbyggda intelligensen i den äkta HP LaserJet-tonerkassetten möjliggör justeringar av utskriftskvaliteten och automatiska varningar angående förbrukningsmaterial[k5]. Hantera alla dina skrivare på distans med HP Web Jetadmin, som även låter dig kontrollera när och hur färgutskrifter får användas i din arbetsgrupp.

Inkl. i leveransen

  HP Color LaserJet-skrivare CP6015dn; HP Color LaserJet-tonerkassetter med svart, cyan, magenta och gul HP ColorSphere-toner (baserat på ISO-standarder för kapacitet); CD med programdrivrutiner och dokumentation; Dokumentation (Komma igång-handbok); strömsladd; Låsadapter (används med tredjepartslås som Kensington); HP Jetdirect Gigabit Ethernet-printserver (inbyggd); 100-arks kombimagasin 1, 500-arks inmatningsfack 2; Automatisk duplexenhet (inbyggd)
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.