Var god vänta...

HP Color LaserJet 3-facks arksaml.

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP Color LaserJet 3-facks arksaml.
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Color LaserJet 3-facks arksaml. m häftningsfunktion (Q6998A)

HP Color LaserJet 3-facks arksaml.
m häftningsfunktion

Artikelnr:
Q6998A
EAN:
0882780555266
  • Produkt Tillbehör
Beskrivning

Produktbeskrivning

Den här 3-facks arksamlaren med häftningsfunktion med en bryggenhet som tillbehör ger kapacitet för ytterligare 1 600 utmatade ark eller mailbox-funktion och automatisk sorteringsfunktion (upp till 50 sidor), vilket möjliggör enkel, bekväm och effektiv efterbehandling av dokument.

Viktiga säljargument och fördelar

    Att framställa dokument är ingen match med den här lättanvända enheten som bekvämt häftar (upp till 50 sidor) och sorterar utskriften automatiskt (upp till 1 600 ark).
  • Spara tid, förbättra arbetsflödena och höj produktiviteten med den här mångsidiga utmatningsenheten för 1 600 ark.
  • Varje mailbox-fack kan reserveras för en individ, en arbetsgrupp eller en avdelning så att var och en enkelt hittar sina utskrifter.
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.