Var god vänta...

HP BUNDLE TOP LOAD + MOUSE

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / HP BUNDLE TOP LOAD + MOUSE
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP BUNDLE TOP LOAD + MOUSE + BATTERY(SE) (BH4J90AA6-SE)

HP BUNDLE TOP LOAD + MOUSE
BATTERY(SE)

Artikelnr:
BH4J90AA6-SE
  • Typ Accessory Kit
Beskrivning

Med gott om utrymme för mappar och andra dokument tillsammans med en bärbar dator på upp till 15,6 tum rymmer HP Professional toppmatad väska allt du behöver för en fullspäckad dag på och utanför kontoret eller runt om i världen.

Funktioner

- Tack vare fickor invändigt och utvändigt kan du hålla reda på visitkort, mobiltelefoner, pennor och andra tillbehör. Stoppa ned din datorplatta i det särskilda integrerade facket för ökat skydd och ha alla dina enheter i samma väska.
- Två smidiga bärhandtag och en bekväm axelrem ger flexibla bäralternativ. Ett resväskfäste ger ultimat bärbarhet.
- Få lugn och ro med ett års begränsad garanti. Ytterligare support är tillgänglig (endast i Nordamerika) sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, per telefon och via supportforum online.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.