Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP Bundle HP PD 600DMG2

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP Bundle HP PD 600DMG2
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Bundle HP PD 600DMG2 i5 4/128 +E240(ML) (BP1H08EA)

HP Bundle HP PD 600DMG2
i5 4/128 +E240(ML)

Artikelnr:
BP1H08EA
  • Form Factor SFF
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 0GB
  • SSD / Flash 128GB
  • Minne 4GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP Prodesk 600
Beskrivning

HP ProDesk 600 Desktop Mini är utrustad med den senaste prestandan och säkerhetsfunktioner i företagsklass. Den fungerar med ett komplett sortiment av tillbehör och skapar en smart lösning för din arbetsplats.

Prestera med en hög arbetstakt
- Få en effektiv arbetsdag med en kraftfull dator som sparar utrymme. Få det senaste inom processorteknik med ditt val av 6:e generationens Intel® Core™-processorer med Intel® HD-grafik.

Bevara säkerheten, behåll enkelheten
- Hjälp till att skydda din dator med valfria säkerhetstillbehör som avskräcker från stöld samt en komplett portfölj av HP-säkerhetslösningar som HP BIOSphere, HP Client Security Suite, och nya funktioner i Windows 10 Pro.

Rätt balans
- HP ProDesk 600 Desktop Mini ger kraftfull prestanda, säkerhet och hanterbarhet i kommersiell klass till ett pris som gör att du kan låta verksamheten växa.

Flexibla distributionsalternativ
- Införliva HP ProDesk Desktop Mini i olika arbetsmiljöer genom att utnyttja innovativa alternativ för montering, expansion och säkerhet som hjälper dig att skapa rätt lösning för din arbetsplats.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.