Var god vänta...

HP adapter för mikro-USB till

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / HP adapter för mikro-USB till
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP adapter för mikro-USB till HDMI/VGA (K2P81AA)

HP adapter för mikro-USB till
HDMI/VGA

Artikelnr:
K2P81AA
EAN:
888793626146
  • Typ Power
Beskrivning

Produktbeskrivning

Överför snabbt och enkelt hd-ljudet och videoinnehållet från din platta till en extern bildskärm, TV, notebook eller projektor med HPs adapter för mikro-USB till HDMI/VGA.

Viktiga säljargument och fördelar

    Anslut ena änden av adaptern till mikro-USB-porten på din platta och den andra änden till VGA- eller HDMI-porten och överför data med hjälp av den inbyggda bildskärmstekniken.
  • Ladda din platta samtidigt som du håller en presentation genom att ansluta nätadaptern till den extra mikro-USB-porten på adaptern.
  • Du kan sova lugnt med ett års begränsad reservdelsgaranti från HP.

Inkl. i leveransen

    HP adapter för mikro-USB till HDMI/VGA; Dokumentation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.