Var god vänta...

HP 940XL 2-pack svart original

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 940XL 2-pack svart original
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 940XL 2-pack svart original bläckpatron med hög kapacitet (D8J48AE)

HP 940XL 2-pack svart original
bläckpatron med hög kapacitet

Artikelnr:
D8J48AE
EAN:
4053162889286
  • Produkt Bläck
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 940 Officejet-bläckpatroner ger färgdokument med professionell kvalitet och skarp svart text till ett lägre pris än med laser. Skriv ut imponerande hållbara dokument på vanligt papper med hjälp av pigmentbaserat bläck som tagits fram för kontorsanvändning.

Viktiga säljargument och fördelar

    Du får färgdokument av professionell kvalitet och skarp svart text till ett lägre pris än med laser. HP Officejet-bläck ger upp till 50 % lägre kostnad för färg[k1]. Skriv ut dubbelt så många svartvita sidor och få mer för pengarna genom att använda tillvalspatroner med hög kapacitet[k2].
  • Skriv ut professionella vatten- och blekningsbeständiga dokument på vanligt papper med pigmentbaserat bläck som tagits fram för kontorsanvändning[k3]. Arkiverade utskrifter behåller sin färgkvalitet i årtionden[k4]. Skriv ut snabbtorkande sidor med klara färger med hjälp av pigmentbaserat bläck och papper med ColorLok-logotypen.
  • Tillgodose alla dina utskriftsbehov på en gång – välj kombipaket som innehåller både en svart HP-bläckpatron med hög kapacitet och HP-bläckpatroner med cyan, magenta och gult och kostar mindre än fyra bläckpatroner som köps separat. Spara både tid och arbete med färre besök i butiken.

Inkl. i leveransen

    2 bläckpatroner
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.