Var god vänta...

HP 90W, tunn nätadapter med

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / HP 90W, tunn nätadapter med
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 90W, tunn nätadapter med USB (H6Y80AA#ABB)

HP 90W, tunn nätadapter med
USB

Artikelnr:
H6Y80AA#ABB
EAN:
887758606124

Slimmad kraft med valmöjligheter
  • Typ Power
Beskrivning

Produktbeskrivning

Den tunna och lätta HP Slim-nätadaptern på 90 W ger pålitlig strömförsörjning som regleras med HP Smart Pin-teknik och skyddas med ett överspänningsskydd, samtidigt som den laddar din bärbara dator och dina USB-enheter på samma gång. En medföljande kabel och 3 utbytbara kontakter ger flexibilitet. Dessa funktioner i kombination ger idealisk mobil strömförsörjning.

Viktiga säljargument och fördelar

    Det idealiska resesällskapet för din mobila miljö. Den komprimerade storleken gör att den enkelt kan förvaras på sidan av den bärbara datorn utan att ta för mycket plats.
  • Många anslutningsmöjligheter med en kabel med 3 utbytbara kontakter: Smart-kontakter för likström på 4,5 mm och 7,4 mm och en icke Smart-kontakt.
  • Ladda din smartphone, MP3-spelare eller någon annan tillämplig enhet via USB-porten samtidigt som du strömförsörjer din bärbara dator.

Inkl. i leveransen

    Löstagbar kabel med 3 kontakter (4,5 mm, 7,4 mm, Ultrabook); Snabbinstallationsguide; Garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.