Var god vänta...

HP 90 W universell nätadapter

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / HP 90 W universell nätadapter
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 90 W universell nätadapter (H3A40AA#ABB)

HP 90 W universell nätadapter

Artikelnr:
H3A40AA#ABB
EAN:
886112924041

Den universella adaptern kan strömförsörja nästan alla bärbara PC[k1]
  • Typ Power
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 90W Universal Power Adapter (EU)

Viktiga säljargument och fördelar

    Kompatibel med över 16 000. Den här mångsidiga 90 W-adaptern kommer med 12 kontakter som kan strömförsörja de flesta bärbara datorer i världen. Det betyder att en och samma adapter kan användas för världens 10 främsta PC-märken, oavsett tillverkare eller modell.
  • Sträng kvalitetskontroll, inbyggt överspänningsskydd och ett tredje stift för jordning. Om du värdesätter mer än 70 års erfarenhet och några av branschens tuffaste provningsstandarder är HP 90 W universell nätadapter något för dig.
  • Den universella adaptern sparar tid, ökar flexibiliteten och gör livet lättare. Även om alla i hushållet använder olika typer av bärbara datorer låter den dig fortsätta att surfa eller arbeta. Dessutom kan du hålla reda på dina sladdar med hjälp av Velcro®-kardborrebandet.

Inkl. i leveransen

    Nätadapter; Nätsladd; DC-kontakter; Garantisedel; Användarhandbok
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.