Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 78 trefärgs bläckpatron

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 78 trefärgs bläckpatron
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 78 trefärgs bläckpatron (C6578DE#301)

HP 78 trefärgs bläckpatron

Artikelnr:
C6578DE#301
EAN:
0886111550128

HP 78 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud
  • Produkt Bläck
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 78 trefärgs bläckpatroner med skrivhuvud ger klara, levande färgbilder. Patenterat, färgpulverbaserat bläck och bläckpatronsteknik från HP gör att du enkelt och tillförlitligt kan göra utskrifter av professionell kvalitet. Finns i 2 storlekar för att passa olika behov.

Viktiga säljargument och fördelar

  • HP 78 trefärgs bläckpatroner med skrivhuvud ger klara, levande färgbilder varje gång du skriver ut. HP:s patenterade pulverbaserade färgbläcksformler och bläckpatronsteknik är framtagna tillsammans med skrivaren för att ge skarp, färgrik grafik varje gång du skriver ut.
  • Gläd dig åt krångelfri utskrift med minsta möjliga underhåll. HP 78 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud, som har utvecklats tillsammans med skrivaren, är enkel att installera och byta. Du kan välja mellan bläckpatroner i två storlekar beroende på hur din förbrukning ser ut.
  • HP 78 trefärgs bläckpatroner med skrivhuvud har noga konstruerats så att du ska slippa slösa tid och pengar på att lösa bläckpatronsproblem. Du får utskrifter av genomgående hög kvalitet under hela bläckpatronens livslängd.
  • Varje HP bläckpatron består av ett integrerat skrivarhuvud och bläck; utvecklad för enkla "klickfästen" för snabba och kladdfria byten. Resultatet är ett nytt skrivarhuvud och färskt bläck varje gång bläckpatronen byts ut för maximal utskriftskvalitet och tillförlitlighet.

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.