Var god vänta...

HP 57 liten trefärg original

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 57 liten trefärg original
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 57 liten trefärg original bläckpatron (C6657GE#301)

HP 57 liten trefärg original
bläckpatron

Artikelnr:
C6657GE#301
EAN:
0884962834282

HP 57 liten trefärgs bläckpatron med skrivhuvud
  • Produkt Bläck
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 57 liten trefärgs bläckpatron ger genomgående enastående färg för en mängd olika utskriftsbehov. Du får jämn och pålitlig prestanda varje gång du skriver ut – även om du inte gör det så ofta Den här bläckpatronen är konstruerad för utskrifter då och då i måttliga volymer.

Viktiga säljargument och fördelar

    Det patenterade bläcket i HP 57 liten trefärgs bläckpatron har tagits fram tillsammans med skrivaren för att ge utomordentlig färgbeständighet[k1], verklighetstrogna foton med exakta detaljer samt imponerande noggrann färgåtergivning för en mängd olika utskriftsbehov.
  • Spara pengar genom att välja en bläckpatron som innehåller precis den mängd bläck du behöver och har den HP-kvalitet och tillförlitlighet som du räknar med. Dessutom kan du vara tryggt förvissad om att din HP-bläckpatron ger jämna resultat även om du bara skriver ut då och då. Få precis så mycket bläck du behöver när du väljer en HP-bläckpatron som är utformad för den som varken skriver ut så mycket eller så ofta.
  • HP 57 liten trefärgs bläckpatron är enkel att installera och passar i alla skrivare som kan använda en vanlig HP 56 bläckpatron. Den avancerade bläckpatrons- och skrivartekniken gör det enkelt att få genomgående goda resultat i en mängd skilda utskriftsprojekt - från nyhetsbrev till släktfoton.

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.