Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 507X svart LaserJet-tonerkassett med

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 507X svart LaserJet-tonerkassett med
HP 507X svart LaserJet-tonerkassett med hög kapacitet,  original (CE400X)

HP 507X svart LaserJet-tonerkassett med
hög kapacitet, original

Artikelnr:
CE400X
EAN:
884962554562

HP 507X svart LaserJet-tonerkassett för CLJ M551n/M575dn/M575fw, upp till 11 000 sidor
  • Produkt Toner
243:- / mnd Mer info
2.099:-
1.679,20 ex moms
På lager i butik (Spånga) 2
Hos leverantören 100+
Antal:
Betalningsalternativ:
Antal betalningar: 11
Månadskostnad: 243:-
Effektiv ränta: 64,49%
Kampanjavgift: 295:-
Adm.avgift / mån: 25:-
Totalbelopp: 2.669:-

Se vad din månadskostnad blir beroende på avbetalningsperiod

Kampanj:
Återbetalningstid: 36
Månadskostnad: 109,42
Läs mer
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 507X svart LaserJet-tonerkassett håller företagets produktivitet på en hög nivå. Undvik slöseri med tid och förbrukningsmaterial med denna tillförlitliga originaltonerkassett med hög kapacitet från HP som utvecklats för utskrifter av e-post, utkast och dokument med skarp, svart text.

Viktiga säljargument och fördelar

    Producera exceptionella dokument och marknadsföringsmaterial med HP LaserJet originaltonerkassetter med HP ColorSphere-teknik. Du får konsekventa resultat av tryckerikvalitet på många olika typer av laserpapper utformade för kontorsutskrifter. Gör ett professionellt intryck med skarp, svart text. HP LaserJet originaltonerkassetter säkerställer att dokument, rapporter och brev ser så bra ut som möjligt.
  • Minimera avbrotten med högkapacitetskassetter som utvecklats för frekventa utskrifter. HP LaserJet originaltonerkassetter ger oavbrutna utskrifter av jämn kvalitet. Eftersom kassetterna är utformade för att vara exceptionellt tillförlitliga undviker du slöseri med förbrukningsmaterial och dyrbara förseningar.
  • Installera kassetterna snabbt och enkelt. Den inbyggda intelligensen i HP LaserJet originaltonerkassetter gör det enkelt att spåra förbrukningen och beställa mer. Dra nytta av enkel återvinning – kassetter som returneras via HP Planet Partners återvinns på ett ansvarsfullt sätt[k1]. HP fyller aldrig på tonerkassetter, säljer dem igen eller skickar dem till soptippen.

Inkl. i leveransen

    Tonerkassett; Återvinningsguide
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.