Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 5-knapps optisk komfortmus

Förstasidan / HP 5-knapps optisk komfortmus
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 5-knapps optisk komfortmus (BR376AA)

HP 5-knapps optisk komfortmus

Artikelnr:
BR376AA
EAN:
4053162823945

Utformad för dina behov
Beskrivning

Produktbeskrivning

Komfortabel, praktisk och exakt – den här musen har en optisk högprecisionssensor som fungerar på många ytor, USB-anslutning och fem knappar samt ett rullningshjul med klickfunktion som kan lutas åt 4 håll.

Viktiga säljargument och fördelar

    Musen har en symmetrisk, skulpterad design som ger perfekt komfort för såväl vänster- som högerhänta. Sidorna av gummi ger ett jämnt och säkert grepp så att du alltid har kontroll när du arbetar.
  • Res lugnt och tryggt i vetskapen om att musen har en optisk högprecisionssensor som gör att du kan använda den på vilken arbetsyta som helst. USB-anslutning ger enkel plug-and-play-inkoppling för din bekvämlighets skull.
  • Den optiska komfortmusen har en optisk sensor (1200 cpi) och fem anpassningsbara knappar: två primära knappar, ett rullningshjul med klickfunktion som kan lutas åt fyra håll och en bakåt- och framåtknapp – alla utformade för optimal komfort och produktivitet.

Inkl. i leveransen

    HP 5-knapps optisk USB-komfortmus; Dokumentation; 2 års begränsad garanti
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.