Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 490G3PD MT I5-6500 3.2GHZ

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / HP 490G3PD MT I5-6500 3.2GHZ
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 490G3PD MT I5-6500 3.2GHZ +NORDIC COUNTRY KIT USB ND (P5K17EA#UUW)

HP 490G3PD MT I5-6500 3.2GHZ
+NORDIC COUNTRY KIT USB ND

Artikelnr:
P5K17EA#UUW
EAN:
0889894587077
  • Form Factor Micro Tower
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 0GB
  • SSD / Flash 128GB
  • Minne 4GB
  • OS Win7Pro / Win10Pro
  • Modell HP Prodesk 490
Beskrivning

Ge verksamheten den stabila grund som behövs för tillväxt med den prisvärda och tillförlitliga HP ProDesk 400 MT. HP ProDesk 400 är utformad med grundläggande säkerhet och hanterbarhet och hjälper din affärsverksamhet att växa.
Ingenting får komma i vägen
Skydda dig mot dagens säkerhetshot och maximera administrations- och produktivitetsfunktionerna för företag med Windows 10 Pro.[1]
Förenkla enhetshanteringen
Minska komplexiteten vid administration. Med HP Touchpoint Manager,[5] hanterbarhetsfunktionerna i Windows 10 Pro[1] och HP Common Core BIOS kan du enkelt hantera dina tillgångar.
Kommunikation på enkelt sätt
Med HPs konferenstangentbord blir konferenser via datorn lika enkelt som ett knapptryck.[6]
Väx i takt med kraven på jobbet
Förläng livslängden hos ditt köp med hjälp av det verktygslösa chassit så att du enkelt kan uppgradera minnet, lagringen och grafiken[6] för att tillgodose varierande och växande verksamhetsbehov.
Anslut till fler funktioner
Flera bildskärmar har visat sig bidra till att öka produktiviteten med 35 %[7]. Med HP ProDesk 400 MT kan du dessutom ansluta två extra HP Pro-skärmar[6] direkt från förpackningen.
Avundsvärt låg energiförbrukning
Minska energiförbrukningen och kostnaderna med ENERGY STAR®-certifierade och EPEAT® Gold[8]-certifierade konfigurationer.
Förenklad molnbaserad IT-hantering
Hantera data, säkerhet och enheter från en enda molnbaserad lösning med HP Touchpoint Manager.[5]
Värdefull support till din tjänst
Förenkla teknisk support med Helpdesk i HP Care. Förlita dig på kostnadseffektiv expertis som är tillgänglig dygnet runt och sträcker sig över flera märken, enheter och operativsystem.[9]

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.