Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 364XL cyan original bläckpatron

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 364XL cyan original bläckpatron
HP 364XL cyan original bläckpatron med hög kapacitet (CB323EE#ABB)

HP 364XL cyan original bläckpatron
med hög kapacitet

Artikelnr:
CB323EE#ABB
EAN:
883585705863

HP 364XL cyan bläckpatron med Vivera-bläck
 • Produkt Bläck
73:- / mnd Mer info
229:-
183,20 ex moms
På lager i butik (Spånga) 1
Hos leverantören 100+
Antal:

Se vad din månadskostnad blir beroende på avbetalningsperiod

Kampanj:
Återbetalningstid: 36
Månadskostnad: 49,12
Läs mer
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 364XL cyan bläckpatron ger foton av fotolabbkvalitet. Lita på HP när det gäller överlägsen utskriftskvalitet och enkla sätt att återvinna bläckpatroner. Producera vatten-, kladd- och blekningsbeständiga utskrifter med individuella bläckpatroner och HP Advanced fotopapper[p1].

Viktiga säljargument och fördelar

  Skriv ut färger som sticker ut från mängden. Dokumenten torkar snabbare och smetar mindre. Skriv ut snygga foton som torkar direkt och står emot vatten och kladd med HP Vivera-bläck och HP Advanced fotopapper. Ta dina nyutskrivna foton ur skrivaren och ge dem vidare utan att behöva oroa dig för att de ska smeta - de står t.o.m. emot regn och vattenspill. Få imponerande resultat med alla foton, kreativa projekt och vardagsutskrifter genom att använda bläck som utformats för att tillgodose alla dina utskriftsbehov.
 • Skriv ut upp till 2,5 gånger fler sidor i färg[k1]. HPs originalbläckpatroner med hög kapacitet för dem som skriver ut ofta ger fler utskrivna sidor och behöver inte bytas ut lika ofta som HPs originalbläckpatroner av standardtyp. Spara mer och få mer för pengarna - använd högkapacitetspatroner.
 • Pålitliga utskrifter. HPs originalbläckpatroner erbjuder suverän tillförlitlighet och prestanda. Varje originalbläckpatron från HP är helt ny för att ge en exceptionell utskriftsprestanda - du behöver inte oroa dig för kladd eller läckor. Alla originalbläckpatroner från HP garanteras vara fria från material- och tillverkningsfel under garantitiden. Dessutom, med HP Planet Partners kan du bekvämt återvinna dina bläckpatroner[k2].

Målgrupp

Idealiskt för kunder som skriver ut ofta och vill ha foton och dokument av hög kvalitet till överkomligt pris.

Egenskaper och fördelar

 • Skriv ut hållbara dokument med text av laserkvalitet och grafik med skarpa konturer med HP Vivera-bläck. Få dokument och foton med oslagbar bildkvalitet och grafik i rik gråskala.
 • Skriv ut snygga foton som torkar direkt med HP Vivera-bläck och HP Advanced fotopapper. Ta dina nyutskrivna foton ur skrivaren och ge dem vidare utan att behöva oroa dig för att de ska smeta - de står t.o.m. emot regn och vattenspill.
 • Arkivera dokument som behåller sin textkvalitet i årtionden utan att blekna tack vare HPs originalbläck*. Räkna med att arkiverade juridiska dokument, utmärkelser och foton behåller sin bildkvalitet i många år framöver med HPs bläck och papper.
 • Förbättra dokumentkvaliteten genom att använda papper med ColorLok-logotypen. De enhetliga och klara färgerna ger levande bilder och grafik. Dokumenten torkar snabbare och smetar mindre.
 • Skriv ut foton med större detaljrikedom. Bläckpatronens inbyggda teknik för dubbel droppvikt ger extremt små droppstorlekar som ger foton med mjuka, jämna färger och stor detaljrikedom.
 • *Grundat på pappersbranschens förutsägelser för syrafritt papper och HPs originalbläck; stabilitetsdata för färgämnen i rumstemperatur är baserade på liknande system som testats enligt ISO 11798 och ISO 18909.

Inkl. i leveransen

  Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Andra köpte också

HP HP 364 cyan bläckpatron, original HP 364 cyan bläckpatron, original
179:-
143,20  ex moms
HP HP 364 magenta bläckpatron, original HP 364 magenta bläckpatron, original
179:-
143,20  ex moms
HP HP 364 gul bläckpatron, original HP 364 gul bläckpatron, original
179:-
143,20  ex moms
HP HP 364XL fotobläckpatron med hög kapacitet, original HP 364XL fotobläckpatron med hög kapacitet, original
229:-
183,20  ex moms
HP HP 364XL magenta bläckpatron med hög kapacitet, original HP 364XL magenta bläckpatron med hög kapacitet, original
229:-
183,20  ex moms
HP HP 364XL gul original bläckpatron med hög kapacitet HP 364XL gul original bläckpatron med hög kapacitet
229:-
183,20  ex moms
HP HP 364XL svart bläckpatron med hög kapacitet, original HP 364XL svart bläckpatron med hög kapacitet, original
269:-
215,20  ex moms