Var god vänta...

HP 343 trefärgsbläckpatron, original

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 343 trefärgsbläckpatron, original
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 343 trefärgsbläckpatron,  original (C8766EE#*STAPLES D*)

HP 343 trefärgsbläckpatron, original

Artikelnr:
C8766EE#*STAPLES D*

HP 343 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud med Vivera-bläck
  • Produkt Bläck
Beskrivning

Produktbeskrivning

Denna mångsidiga patron ger varma, verklighetstrogna färger för levande grafik av professionell kvalitet och foton som motstår blekning i generationer [p1]. Den arbetar tillsammans med HP-skrivaren för att ge en mängd fördelar med HPs smarta utskriftsteknik [p2].

Viktiga säljargument och fördelar

    Vid användning i HP-skrivare lämnar den smarta tekniken[k1] i denna äkta HP-patron proaktiva varningar om att bläcket börjar ta slut. Ett fönster visas på skärmen. Du kan även kontrollera bläcknivåerna när som helst med hjälp av skrivarens verktygslåda.
  • Egenutvecklat originalbläck från HP, speciellt framtagna HP-papper och HP-skrivarnas program är utvecklade som ett integrerat utskriftssystem. Deras prestanda är optimerad för användning tillsammans för att ge exceptionell utskriftskvalitet, om och om igen.

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.