Var god vänta...

HP 343 2-pack trefärg original

Förstasidan / HP 343 2-pack trefärg original
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 343 2-pack trefärg original bläckpatron (CB332EE#BA1)

HP 343 2-pack trefärg original
bläckpatron

Artikelnr:
CB332EE#BA1
EAN:
882780560468

HP 343 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud, Vivera-bläck, tvåpack
Beskrivning

Produktbeskrivning

Fördubbla bläckmängden, vilket innebär färre turer till butiken samtidigt som du sparar pengar. Idealiska för användare med stora volymer – se till att du har en extra bläckpatron när den behövs. Få varma, verklighetstrogna färger för livfull grafik och foton av professionell kvalitet.

Viktiga säljargument och fördelar

    Producera grafik som väcker uppmärksamhet och klara, varma foton med utmärkt färgmättnad. Idealisk för allt från hemprojekt till företagspresentationer och marknadsföringsmaterial. Byt eller lägg till patroner utifrån dina utskriftsbehov (beroende på skrivarkompatibilitet): patronen kan användas tillsammans med andra svarta bläckpatroner från HP för utskrift med 4-färgsteknik - med HP 348 fotopatron för utskrift med 6-färgsteknik eller med HP 348 fotopatron och HP 100 grå fotopatron för 8-färgsteknik.
  • Skriv ut foton som är färgbeständiga i generationer [k1] och se till att dessa ögonblick förblir lika fräscha, klara och levande som den dag de fångades. Få pålitlig prestanda – egenutvecklat, färgpulverbaserat bläck som har en särskild sammansättning för denna patron för att ge överlägsen färgbeständighet på HP premium plus fotopapper. Det perfekta valet för foton du vill spara, oavsett om de finns i ett album, på väggen eller på ditt skrivbord.
  • Bekymmersfri utskrift med smart utskriftsteknik [k2] – aktiva varningar på skärmen gör dig uppmärksam på låg bläcknivå så att du kan byta tillbehör innan de tar slut. Skrivaren kommunicerar med patronen och gör fortlöpande justeringar för att garantera att du får utskrift av jämn, hög kvalitet. Utbytespatroner har utvecklats för enkel installation – systemet kontrollerar installationen och bekräftar att det är en äkta HP-patron.

Inkl. i leveransen

    2 bläckpatroner
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.