Var god vänta...

HP 3 års reseservice nästa

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Annan Programvara / HP 3 års reseservice nästa
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 3 års reseservice nästa arbetsdag på plats med skydd vid oavsiktlig skada gen 2, endast notebook (U4PX5E)

HP 3 års reseservice nästa
arbetsdag på plats med skydd vid oavsiktlig skada gen 2, endast notebook

Artikelnr:
U4PX5E
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP Care Pack-tjänsterna erbjuder uppgraderade servicenivåer som förbättrar ditt garantiskydd, ger sinnesfrid och hjälper dig hålla igång verksamheten.

Viktiga säljargument och fördelar

    Du får fullständig trygghet vid oförutsedda händelser med skador på din notebook-dator och support på plats när så behövs på de flesta platser världen över, i 3 år.
  • Ger användare på resande fot utökat hårdvaruskydd med hårdvarusupport nästa arbetsdag på plats, om problemet inte kan lösas på distans. Extern HP-bildskärm ingår ej.
  • Konsekvent expertsupport för hårdvara uppbackad av HP – på plats!
  • HP Care Pack-tjänsterna tillhandahålls via ett nätverk av auktoriserade partner eller av en HP-tekniker för bästa möjliga service.
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.