Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 256 GB SED Solid State-hårddisk

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Minnen / Specialminne / HP 256 GB SED Solid State-hårddisk
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 256 GB SED Solid State-hårddisk (H2C38AA)

HP 256 GB SED Solid State-hårddisk

Artikelnr:
H2C38AA
EAN:
0886112748326
  • Minnesstorlek 256MB
  • Systemmärke HP
Beskrivning

Produktbeskrivning

HPs solid state-diskar för HPs bärbara företagsdatorer ger ytterligare flexibilitet och utbyggbarhet i din bärbara dator genom att du kan lagra dina data på en hårddisk utan rörliga delar.

• HP SED Solid State-disken* på 256 GB behöver inte rotera eller söka efter filer mekaniskt som vanliga hårddiskar gör, vilket gör att det går betydligt snabbare att starta och stänga av systemet och läsa in program. Dessutom förbättras programmens övergripande respons.


• MLC (Multi Level Cell) NAND-flashminne stöder snabbare överföringshastigheter och hållbarare celler än hårddiskar.


• NCQ (Native Command Queuing) gör att disken kan ha flera ej utförda skriv- eller läskommandon på kö samtidigt.


• TCG (Trusted Computing Group) Opal-kompatibel självkryptering ger utökad datasäkerhet och lägger till ett säkerhetslager för autentisering av enheten.


• *För hårddiskar är 1 GB = 1 miljard byte. Den kapacitet som faktiskt formateras är mindre. Upp till 15 GB av systemdisken (för Windows 7) är reserverade för systemåterställningsprogrammen.

Inkl. i leveransen

    HP 256 GB SED Solid State-disk, dokumentation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.